EnglishΕλληνικάΕspañolčeštinaDeutschItalianoNederlandsSlovenščina

Lucia Lotti

Delo ne vidi kot napor, ampak kot možnost za razvoj in napredovanje

O meni


IME IN PRIIMEK: Lucia Lotti

DRŽAVA: Italija

MESTO: Rim

NACIONALNOST:  Italijanka

IZOBRAZBA: Univerzitetna izobrazba

SEKTOR: Zakonodajni sektor

DELOVNO MESTO: Generalna državna tožilka v Geli

SPLETNA STRAN ORGANIZACIJE: 

 

Moj življenjepis

Leta 1973 sem diplomirala iz prava na univerzi v Firencah. Potem sem opravila pravosodni izpit ter pri starosti 26 let bila imenovana za sodnico. Glavne težave, s katerimi sem se soočala, so nastajale zaradi moje mladosti, saj sem morala prevzemati veliko odgovornosti, medtem ko sem imela malo izkušenj. Kakorkoli, postala sem državna tožilka v Rimu in Milanu. 8 let sem delala na področju boja proti organiziranemu kriminalu v Direzione Nazionale Antimafia v Rimu. Končno sem postala generalna državna tožilka v Geli na Siciliji, kjer delam 7 let.

 

Moje izkušnje

Imam moža in hčer (26 let). Zaradi mojega dela se je moja družina nenehno selila po različnih delih države. To se lahko zdi slabo, ampak to je bila priložnost za osebno obogatitev, moč, pogum in odločnost, ki sem jih potrebovala za sprejemanje te posebne situacije.
Vse moje delovne izkušnje so bile izjemno koristne za mojo poklicno kariero, še posebej tiste, ki sem jih pridobila skozi leta dela v Rimu. To je bilo neponovljivo obdobje. Na enak način, mislim, da je moja izkušnja v Geli tudi pomembna, ker je okolje, v katerem delam, hkrati intenzivno in zapleteno. Zelo pomembno je, da se znate organizirati in uvajati natančne strategije.

 

 

 

Moje veščine

Pridobila sem analitične veščine in kompetence. Vedno skušam s celovitim pristopom globoko razumeti predmet preiskave. Vem tudi, kako uporabljati ustrezne metode in tehnike za koordinacijo in izvedbo učinkovitih strategij.

 

Namigi & Nasveti

Vedno poskušajte pridobiti strokovno, čustveno in ekonomsko neodvisnost. Zelo pomembno je, da niste odvisni od nekoga ali nečesa. Bodite popolnoma svobodomiselni in nikoli ne uporabljajte stereotipov ali klišejev katere koli vrste. Ravno nasprotno pa je dobro razviti kritičen pristop k vsemu, saj bo vsak trud povečal vašo moč in ne bo uničil vaše energije.

 

  • Default
  • Title
  • Random
load more hold SHIFT key to load all load all

  • Default
  • Title
  • Random
load more hold SHIFT key to load all load all

Piškotke na tem spletišču lahko sprejmete ali zavrnete s klikom povezave