EnglishΕλληνικάΕspañolčeštinaDeutschItalianoNederlandsSlovenščina

Natascha Louwen

Po manekenski karieri zdaj pomaga mladim oblikovalcem pri promociji in oglaševanju

O meni


IME IN PRIIMEK: Natascha Louwen

DRŽAVA: Nizozemska

MESTO: Amsterdam

NACIONALNOST:  Nizozemka

IZOBRAZBA: Univerzitetna izobrazba

SEKTOR: Stortive

DELOVNO MESTO: Lastnica

SPLETNA STRAN ORGANIZACIJE: PRBB

 

Moj življenjepis

Moda je bila vedno moja strast, zato sem diplomirala na Univerzi za umetnost. Potem sem živela to strast v svoji prvi karieri kot manekenka. 10 let sem potovala po svetu kot profesionalni model. Naslednjih 6 let sem še vedno v manjši meri delala kot manekenka, vendar sem poleg tega delala tudi kot stilistka.
Moja druga kariera je moj biro PRBB. Treniram mlade stiliste in oblikovalce, da bodo znali pridobiti in ohraniti svoje mesto na trgu. Ker vem, kako dela stilist in ker imam veliko stikov, sem strokovnjakinja pri njihovem vodenju. Ljubim svoje delo.

 

Moje izkušnje

Svoje delo imam rada in ga lahko opravljam le zaradi mojih preteklih izkušenj kot model in stilistka.
Vem, kaj potrebujejo moje stranke. Sledim modnim trendom, socialnim medijem, komunikaciji, oglasom, revijam in mnenju javnosti. Na podlagi mojih razvitih znanj in izkušenj, svoje delo opravljam zelo dobro in vedno razmišljam o novih načrtih in kako jih uresničiti.

 

 

 

Moje veščine

Da bi ostala čimbolj vidna na trgu, vedno razmišljam o novih konceptih. Rada bi naredila kombinacijo prodaje na drobno, PR in gostinstva. Verjamem v moč skupnosti in soustvarjanja. Delati skupaj v enem kreativnem prostoru, kjer se lahko zgodi veliko novih stvari. In seveda, to je bolje s skodelico čaja ali kozarcem vina.

 

Namigi & Nasveti

Že od prve zaposlitve naprej spremljajte svoj seznam stikov. Bodite previdni s tem omrežjem, jih redno obveščajte, se jim od časa do časa zahvalite. Nikoli ne veste, kdaj kasneje v karieri jih boste mogoče potrebovali.
Sposobnost sodelovanja je zelo pomembna. Videli boste, da bo to privedlo do dobre volje. In z dobro voljo lahko ustvarite brezplačno reklamo.
Pomembno je razmišljati izven okvirjev. Tudi za vašo strategijo mreženja. Pojdite na druge, nove lokacije, da spoznate nove navdihujoče ljudi.
Srečen rek: Ustvarite lasten slog.

 

 

  • Default
  • Title
  • Random
load more hold SHIFT key to load all load all

  • Default
  • Title
  • Random
load more hold SHIFT key to load all load all

Piškotke na tem spletišču lahko sprejmete ali zavrnete s klikom povezave