EnglishΕλληνικάΕspañolčeštinaDeutschItalianoNederlandsSlovenščina

Sabina Scholtens

Računovodkinja in lastnica tovarne preprog

O meni


IME IN PRIIMEK: Sabina Scholtens

DRŽAVA: Nizozemska

MESTO: Zaanstreek

NACIONALNOST: Nizozemka

IZOBRAZBA: Univerzitetna izobrazba

SEKTOR: Finance in industrija

DELOVNO MESTO: Računovodkinja v podjetju Vanhier in solastnica podjetja Building & Carpentry Factory Visser

SPLETNA STRAN ORGANIZACIJE: Timmerfabriek Visser , Vanhier

 

Moj življenjepis

Čeprav sem stara šele 35 let, že približno 15 let delam na področju računovodstva. Že med študijem sem začela delati kot pomočnica na davčnem oddelku v podjetju Deloitte. V računovodstvu Berks sem napredovala do pozicije svetovalke. Istočasno sva z možem prevzela družinsko podjetje Building & Carpentry Factory Visser. On je direktor, jaz pa sem seveda odgovorna za finance. Od leta 2011 delam v računovodstvu in svetovanju Vanhier, kot "doktorica" za mala in srednje velika podjetja. Ker sem rada poslovna v lastnem poklicu, sem vključena v program, da bi postala ena prvih ženskih partneric v podjetju Vanhier. Prav tako imam coacha za to področje. Najina otroka ne pogrešata pozornosti, saj imamo čudovito podporo mojih staršev, vrtca in šole. Čeprav smo sinu postavili posteljo v naši tovarni preprog, ko je bil mlajši!

Moje izkušnje

Menim, da je zelo pomembno, da delamo kot tim. Brez podpore receptorja in ostalih sodelavcev ne morem opraviti svojega dela. Skupaj delamo za dosego boljših rezultatov. Pri Vanhierju vsako leto organiziramo ženski večer. Ženskim podjetnicam nudimo platformo in jim, skupaj z ostalimi strokovnjaki v naši mreži, delimo znanje. To kategorijo žensk redkokdaj vidimo v delodajalskih klubih, vendar pa imajo ženske tudi veliko vprašanj. To je spodbudno, saj so ženske zelo interaktivne. Seveda je stranski produkt te dejavnosti, da rade postanejo naše stranke.

 

 

Moje veščine

"Dobiš stranke, ki ti pripadajo." Zato, ker sem lastnica tovarne in tudi računovodkinja, zelo dobro razumem potrebe malih in srednje velikih podjetij, še posebej, če proizvajajo dobrine. Razumem njihove potrebe, občutke in tegobe. Včasih lahko zdravo podjetje uničijo malomarna dejanja drugih oseb. Takrat temeljito raziščem primer, sama ali s pomočjo strokovnjakov v naši mreži, da najdem pravo rešitev.

 

Namigi & Nasveti

1. "Postavite si ambiciozne cilje." Že med študijem raziščite, kaj vse potrebujete za dosego svojega cilja. In mu sledite! Trdo morate delati, da dobre stvari pridejo k vam.

2. Morate jasno in glasno povedati, kakšne cilje želite doseči, saj nihče ne more pogledati v vašo glavo. Ob podpori drugih ljudi lahko dosežete svoj vrh.

 

 

  • Default
  • Title
  • Random
load more hold SHIFT key to load all load all

  • Default
  • Title
  • Random
load more hold SHIFT key to load all load all

Piškotke na tem spletišču lahko sprejmete ali zavrnete s klikom povezave