EnglishΕλληνικάΕspañolčeštinaDeutschItalianoNederlandsSlovenščina

Stavroula Christodoulou

Prva, ki je ustanovila jezikovno šolo v majhni vasi

O meni


IME IN PRIIMEK: Stavroula Christodoulou

DRŽAVA: Grčija

MESTO: Makryrachi, Pilion

NACIONALNOST: Grkinja

IZOBRAZBA: Univerzitetna izobrazba

SEKTOR: Izobraževanje

DELOVNO MESTO: Lastnica

SPLETNA STRAN ORGANIZACIJE: Language School

 

Moj življenjepis

Rojena sem leta 1980. Diplomirala sem iz angleščine in sem učiteljica angleškega jezika.
Leta 2002 sem se odločila, da ustanovim svoj lasten jezikovni izobraževalni center v moji vasi v Makryrachi (Pilion, Grčija). To je gorska vasica v gorah Piliona (Magnisia, osrednja Grčija) z 2.500 prebivalci (vključno z okoliškimi vasmi).
Priložnosti: Imela sem priložnost, da vzpostavim svoj center tujih jezikov.
Grožnje: Nelojalna konkurenca med podobnimi središči v urbanih in podeželskih območjih.

Moje izkušnje

Moja odločitev ni bila lahka. Morala sem premagati finančne težave, vendar se počutim kot pionirka v vzpostavljanju jezikovnega centra v moji vasi v podeželsko-gorskem območju. Na srečo sem imela polno moralno in finančno družinsko podporo proti nelojalni konkurenci drugih jezikovnih centrov. Velik del življenja sem preživela v izpolnjevanju svojega cilja. Nikoli nisem doživela družbene diskriminacije. Imela sem pomoč in podporo moje družine ter se nenehno izobraževala in usposabljala. Pomembno vlogo v moji karieri so imeli moji osebni in poklicni znanci.

 

Moje veščine

Moje kompetence so: Sposobna sem se učiti in uporabljati nove informacije pri svojem delu, sem dober komunikator, pomembno mi je, da se skozi svoje delo osebno razvijam, osebni razvoj ljudi, ki delajo z menoj, je pomemben, v konfliktnih situacijah ostanem mirna, usklajujem in motiviram zaposlene, rada delam v timu. Rešujem probleme in iščem rešitve. Hitro se odločam. Vem, kako upravljati vse svoje dejavnosti (na delovnem mestu in v svojem zasebnem življenju). Ne oklevam, ko je treba vprašati za nasvet. Upoštevam izkušnje in nasvete drugih. Sem zelo ambiciozna, aktivna, napredna, kritična, inovativna, svobodomiselna, analitična, potrpežljiva in demokratična.

 

Namigi & Nasveti

 

Moj srečni stavek je "Carpe diem" - izkoristi dan.
Mislim, da mi je gospod Durrant, moj učitelj, zelo pomagal, da sem postala zelo kompetentna v angleškem jeziku in mi pokazal, katera je najbolj učinkovita metoda za poučevanje jezikov.
Ne glede na to, kako dolga in težka je pot do uspeha, bo ženska zagotovo dosegla svoj cilj, če je odločena, da bo delala z ljubeznijo in strastjo to, kar si resnično želi.

  • Default
  • Title
  • Random
load more hold SHIFT key to load all load all

  • Default
  • Title
  • Random
load more hold SHIFT key to load all load all

Piškotke na tem spletišču lahko sprejmete ali zavrnete s klikom povezave