EnglishΕλληνικάΕspañolčeštinaDeutschItalianoNederlandsSlovenščina

Laura Simionato

Njen nasvet: "Bodite sami svoji managerji"

O meni


IME IN PRIIMEK: Laura Simionato

DRŽAVA: Italija

MESTO: Trbiž

NACIONALNOST:  Italijanka

IZOBRAZBA:diplomirana pianistka (Castelfranco Veneto Conservatorium), diplomirana dirigentka (Padova Conservatorium), diplomirana dirigentka (Santa Cecilia Conservatorium)

SEKTOR: Kultura

DELOVNO MESTO: Dirigentka orkestra

SPLETNA STRAN ORGANIZACIJE: www.laurasimionato.it

Moj življenjepis

Rodila sem se v Trbižu, na Castelfranco Veneto konservatoriju sem pridobila izobrazbo diplomirane pianistke, hkrati pa sem igrala v duetu in triu. Zmagala sem v štiriočnem igranju na tekmovanjih "Città di Albenga" in "Città di Osimo". Prav tako sem diplomirala iz zborovske glasbe in dirigiranja na konservatoriju v Padovi. V Rimu, kjer sem študirala skladateljstvo s Tereso Procaccini, sem dobila diplomo iz dirigiranja na konservatoriju Santa Cecilia.

 

Moje izkušnje


Pred kratkim sem bil povabljena na V. Kulturni teden in Dneve evropske kulturne dediščine. Za italijansko ministrstvo za kulturo sem režirala božični koncert s Handel Messiah.
Leta 2000 sem od evropskega centra za turizem, šport in razvedrilo in rimskega sveta za kulturo za svoje dirigentsko delo prejela posebno nagrado "evropska osebnost".

 

 

Moje veščine

Poleg glasbenih spretnosti in znanj imam tudi vodstvene sposobnosti in veščine organizacijskega komuniciranja.

 

Namigi & Nasveti

Moj nasvet je, da se učite in postanete kompetentne in strokovne na vseh področjih, ne le v glasbi, ampak tudi na organizacijskih, in vodstvenih področjih, ter pri odnosih, ker morate biti sposobne soočiti se s težavami, ki se lahko pojavijo v tem poklicu, ter jih znati reševati.

 

  • Default
  • Title
  • Random
load more hold SHIFT key to load all load all

  • Default
  • Title
  • Random
load more hold SHIFT key to load all load all

Piškotke na tem spletišču lahko sprejmete ali zavrnete s klikom povezave