EnglishΕλληνικάΕspañolčeštinaDeutschItalianoNederlandsSlovenščina

Emanuela Corona

Dela v neprofitni organizaciji Bottega Solidale Onlus. Na začetku je bila članica uredniškega odbora revije; kasneje pa je postajala bolj in bolj vključena v načrtovanje in izvajanje dejavnosti organizacije.

O meni


IME IN PRIIMEK: Emanuela Corona

DRŽAVA: Italija

MESTO: Rim

NACIONALNOST:  Italijanka

IZOBRAZBA: Univerzitetna izobrazba

SEKTOR: Tretji sektor

DELOVNO MESTO: Koordinatorka časopisa Thretemi.

SPLETNA STRAN ORGANIZACIJE: Bottegasolidale Cooperativa Sociale onlus

Moj življenjepis

Moje ime je Emanuela Corona, rodila sem se v Cagliariju in pred 12 leti začela delati v Rimu. Diplomirala sem iz prava in imam magisterij iz marketinga in poslovnega komuniciranja, kar mi je prineslo pripravništvo v podjetju v Rimu.
V času mojega univerzitetnega študija sem pridobivala različne delovne izkušnje. Te so mi pomagale spoznati dinamiko, pravila in predvsem težave, ki jih je treba rešiti na delovnem mestu.

 

Moje izkušnje

Proti koncu pripravništva sem sodelovala s podiplomsko šolo za pravne poklice, na Pravni fakulteti Univerze Tor Vergata v Rimu.
Moje sodelovanje s Tor Vergata univerzo je bila neverjetna človeška in poklicna izkušnja.
Ob koncu sodelovanja sem imela priložnost, da začnem delati v neprofitni organizaciji Bottega Solidale Onlus. Na začetku sem bila članica uredniškega odbora revije, kasneje pa sem postala vedno bolj vključena v načrtovanje in izvajanje dejavnosti organizacije.

 

 

Moje veščine

Dobra sem pri reševanju problemov, komuniciranju in upravljanju stresa.

 

Namigi & Nasveti

Vedno živite z navdušenjem in imejte željo po znanju. Ne počutite se slabo in nikoli ne obupajte, ko se soočate s težavami. Iz svojih delovnih izkušenj potegnite najboljše.

 

  • Default
  • Title
  • Random
load more hold SHIFT key to load all load all

Piškotke na tem spletišču lahko sprejmete ali zavrnete s klikom povezave