EnglishΕλληνικάΕspañolčeštinaDeutschItalianoNederlandsSlovenščina

Silvia van den Heuvel

Razvila je inovativen način, kako pripraviti Nizozemce, da jedo in kupujejo izdelke iz kozjega mesa

O meni


IME IN PRIIMEK: Silvia van den Heuvel

DRŽAVA: Nizozemska

MESTO: Amsterdam

NACIONALNOST: Nizozemka

IZOBRAZBA: Dietičarka, univerzitetna izobrazba na področju projektnega vodenja in strateškega managementa

SEKTOR: Prehrambena industrija

DELOVNO MESTO: Lastnica, managerka, raziskave in razvoj

SPLETNA STRAN ORGANIZACIJE: COMPANY: Dutch Goat Croquette  

 

Moj življenjepis

"Pionirstvo" je moje srednje ime, vedno me je zanimala čista in poštena hrana. Od leta 2014 sem lastnica podjetja Dutch Goat Croquette. Na Nizozemskem ljudje skoraj ne jedo kozjega mesa, saj ne vedo, "kaj delati z njim". Poleti in pozimi mi moja hči Keri in drugi študentje pomagajo pri prodaji inovativnih izdelkov iz kozjega mesa na čistih in ekoloških tržnicah. S to dejavnostjo se lahko preživljam. Te inovativne izdelke sem razvila sama. S sodelovanjem z družinskim perutninskim podjetjem, ki predeluje velike količine mesa divjadi in perutnine, bomo lahko dvignili prodajo mojih izdelkov iz kozjega mesa na Nizozemskem. Od 20. leta starosti sem aktivna v alternativnih projektih kot je ženska restavracija, gledališka produkcija in tako naprej. Od rojstva moje hčere in nakupa hiše, sem 20 let opravljala plačana delovna mesta, bila sem podružnična svetovalka in vodja projektov na področju podjetništva in trga delovne sile, na (pol) vladnih in organizacijah in podružnicah. Od leta 2008 sem samozaposlena.

 

Moje izkušnje

Ko sem bila zunanji vodja projekta, sem ugotovila, da organizacija po mojem odhodu več ni upoštevala mojih dobrih nasvetov. To me je zelo potrlo in mi vzelo motivacijo. Zdelo se mi je, da sem stran vrgla svoj čas, denar in navdušenje.  To me je izčrpalo. Zdaj lahko razmišljam o novih idejah, ki jih raziskujem in dvigujem na novo raven. Z lepim, konkretnim izdelkom ponujam dodano vrednost! Pomanjkljivost majhnega podjetja, kjer razvijam nove recepte iz kozjih izdelkov, je dejstvo, da sem za vse sama. Rada kuham, vendar to nima dovolj velikega vpliva na moj cilj, tj. dvigniti prodajo kozjega mesa na nizozemskem trgu. Ko sem sodelovala na dogodku naše branže (kmetijstvo in živinoreja), sem prišla v stik z veliko mesnico za divjad in različne vrste ptic. Z vodjo kakovosti tega podjetja sva izumila postopke, ki omogočajo za izdelavo mojih produktov v večjem obsegu. Oni bodo poskrbeli za prodajo hotelom in restavracijam, jaz pa ostajam zaposlena prepričevanjem Nizozemcev, da bi poskusili kozje meso. Ker na Nizozemskem nihče ne ve, kaj storiti s kozo.

 

 

Moje veščine

Vsega se lotim konkretno. Lepo je imeti strast in vizijo, vendar nekaj je treba storiti z njima. Vem veliko o veliko stvareh, čeprav zelo na splošno. Tako potrebujem pomoč in svetovanje glede strokovnih stvari, kot je pogodbeno pravo ali davki. Kot nekdo s splošnim znanjem res potrebujem strokovnjake, ki pripomorejo k mojim sposobnostim. Ker imam disleksijo, vedno prosim za pregled mojih pomembnih pisnih besedil. Prodaja inovativnih idej od mene zahteva: napor, vzdržljivost, vztrajnost in prostor za eksperimentiranje. In tudi potrpežljivost ;))

 

Namigi & Nasveti

Če želite imeti večji vpliv, si drznite delati skupaj z "večjimi" partnerji.
Tržne raziskave so zelo pomembno orodje, kadar ponujate inovativne izdelke. Pri trženju bodite dosledni z vašim logotipom, embalažo, stilom poslovnega oblačenja in seveda pogovorom s stranko. To vas naredi prepoznavne, da ljudje pridejo nazaj k vam.
Ljudje v obrti so znani po svoji želji po doseganju ultimativne popolnosti. Zakaj bi sicer tako trdo delali s svojimi rokami in glavo? Ampak potem si morate znati postaviti pravo ceno. Poiščite večjega poslovnega partnerja, ki bo izboljšal vaš vpliv. Za to je potrebno veliko uvida in učenja, kar traja nekaj časa. Torej, naučite se imeti potrpljenje za večji pristop.

 

  • Default
  • Title
  • Random
load more hold SHIFT key to load all load all

Piškotke na tem spletišču lahko sprejmete ali zavrnete s klikom povezave