EnglishΕλληνικάΕspañolčeštinaDeutschItalianoNederlandsSlovenščina

Eliška Vyhnánková

Je izvirna in zna poiskati zabavne  načine, kako pomagati drugim razumeti in uporabljati družabne medije.

O meni


IME IN PRIIMEK: Eliška Vyhnánková

DRŽAVA: Češka

MESTO: Praga

NATCIONALNOST: Čehinja

IZOBRAZBA: Univerzitetna izobrazba

SEKTOR: Izobraževanje

DELOVNO MESTO: Lastnica

SPLETNA STRAN ORGANIZACIJEwww.vyhnankova.cz

 

Moj življenjepis

Najpomembnejša je bila podpora mojih sorodnikov – priložnost, da sem že od najstniških let imela hobi: računalniki, internet, socialna omrežja.
Najpomembnejše odločitve o moji prihodnji usmeritvi, tj. potencialne težave, so se na srečo vedno dobro izšle. Vsaka karierna sprememba me je posledično pripeljala v položaj, v katerem sem zdaj.
Največja notranja ovira je že od nekdaj nizka samopodoba v kombinaciji s perfekcionizmom in odgovornostjo – ideja, da ne vem in ne morem vedeti dovolj. Z vsakim zadovoljnim naročnikom je ta problem na srečo manjši, in kar je pomembno, pravzaprav tega ne dojemam kot oviro. Ravno nasprotno, to me vodi k večji uspešnosti in stalnemu spremljanju, ki res zagotovi najboljšo storitev.

 

 

Moje izkušnje

Odkar sem samozaposlena, je bila z ekonomskega vidika vedno pomembna varnost mojih potreb in  predvsem zato, ker sem ustanovila podjetje iz nič, brez zadolževanja, sem morala uspeti. Finančno sem neodvisna od začetka, postopoma stabiliziram svoje osebne finance in nadalje razvijam svoje sposobnosti.
Moja družina je vedno podpirala moje dejavnosti in so pomemben del mojega življenja, poleg moje strasti. Mogoče z razvijanjem svojega hobija nisem uresničila pričakovanj svojih staršev, vendar so mi, na srečo, vedno pustili prosto pot.
Nikoli nisem bila navdušena nad tradicionalnim izobraževanjem, ki v teh letih močno zaostaja za razvojem informacijskih tehnologij in možnostim informiranja. Veliko bolj pomembni so bili zame ljudje, ki sem jih srečala v svojem življenju in na poklicni poti. Učil so me, me mentorirali, potiskali, mi kazali pot.

 

 

Moje veščine

Menim, da je bilo dolgo potovanje do mojega trenutnega uspeha sestavljeno iz mojega navdušenja, trdega dela, velike odgovornosti do drugih in iz stalne potrebe po izobraževanju.
Sposobna sem se učiti in uporabljati nove informacije pri svojem delu. Poznam in uporabljam tehnike za dobro opravljanje dela. Enostavno širim in posredujem informacije. Poslušam in sem pozorna na probleme drugih ljudi. Osebni razvoj skozi moje delo je pomemben. Osebni razvoj ljudi, ki delajo z menoj, je pomemben. V konfliktnih situacijah ostajam mirna. Ne oklevam, če potrebujem nasvet. Upoštevam izkušnje in nasvete drugih.

 

 

Namigi & Nasveti

Svoboda pomeni odgovornost. Zato se večina ljudi boji svobode.
Če vaše podjetje ni vaša strast, boste zagotovo imeli več dela.
Vedno je pomembno, da najprej intenzivno delate na sebi. Če tega ne delate, prav tako ne bodo delali ljudje okoli vas, niti vaše podjetje. Poskusite se razviti čim bolj in ostalo bo prišlo samo od sebe.

 

 

 

  • Default
  • Title
  • Random
load more hold SHIFT key to load all load all

Piškotke na tem spletišču lahko sprejmete ali zavrnete s klikom povezave