EnglishΕλληνικάΕspañolčeštinaDeutschItalianoNederlandsSlovenščina

Gwendoline Teske

Ustanovila je podjetje Web shop-Academy, ki pomaga spletnim trgovcem povečati prodajo

O meni


IME IN PRIIMEK: Gwendoline Teske

DRŽAVA: Nizozemska

MESTO: Amsterdam

NACIONALNOST: Nizozemka

IZOBRAZBA: Univerzitetna izobrazba

SEKTOR: Tehnologija, izobraževanje

DELOVNO MESTO: Lastnica, direktorica, raziskave in razvoj

SPLETNA STRAN ORGANIZACIJE: www.webshop-academy.nl

Moj življenjepis

Ljudem, ki želijo povečati učinkovitost svoje spletne trgovine, moje podjetje the webshop-academy.nl ponuja spletne tečaje. S podjetništvom, spletno trgovino za otroška eko oblačila, sem se začela ukvarjati leta 2012, najprej za polovični delovni čas, saj sem imela še redno službo. Do leta 2014 sem bila namreč del ekipe v akademskem zdravstvenem centru AMC, kot medicinski biolog. Želela sem, da moj takratni hobi zraste, zato sem se udeležila veliko spletnih tečajev na temo spletnega marketinga ter pridobila diplomo "Mojster podjetnik" na akademiji Open Circles Academy. Sedaj vem dovolj, da lahko uporabim svoje znanje za oblikovanje spletnih tečajev, ki po korakih pomagajo lastnikom spletnih trgovin, da razvijejo sebe in svojo trgovino.
Sama se rada ves čas učim novih stvari. Ker je razvoj interneta zelo hiter, se moraš učiti ves čas. To mi je zelo všeč. Z mojimi uspešnimi spletnimi tečaji in osebnim svetovanjem dodam vrednost, ko prevajam svoje znanje in z njim pomagam drugim.
 

Moje izkušnje

Sedaj uživam v močnem občutku veselja zaradi takojšnjih rezultatov. Ko ljudem po korakih pomagam, da se bolj osredotočijo na rezultate, mi potem povedo: "Uspešno povečujemo svoj promet!" Dajem jim nasvete in trike, s katerimi svojim strankam odstranijo podzavestne prepreke glede nakupa. In to pomaga takoj!

Ko sem bila še del ekipe na AMC, rezultati niso bili tako opazni. Seveda si zaposlen z zdravljenjem ljudi, vendar bolj posredno, v prvi fazi raziskovanja. Potem je izziv, da ostaneš motiviran in vidiš širšo sliko. To postane še težje, ko se zmanjša proračun za zdravstvene raziskave. Obetavni raziskovalni načrti se kopičijo, včasih celo zaključijo v najnižjem predalu. V mojem prejšnjem delovnem okolju je to pomenilo, da težje usmerjaš svoj uspeh.

Zame nov način dela pomeni kombiniranje izobraževanja mojih otrok in dela v mojem podjetju ter sodelovanje z ostalimi samozaposlenimi. In še vedno se učim. Čudovito!

 

 

 

Moje veščine

Še vedno uporabljam svoje raziskovalne veščine. Ljudem pomagam, da se osredotočijo na svojo miselnost. Rada pišem, npr. ko oblikujem spletni tečaj, ko podajam povratne informacije svojim strankam v kakšnem Skype pogovoru, ter na blogu. Predstavljanje/prodajanje sebe in svojega podjetja v resničnem življenju, npr. pred kamero, je veščina, ki jo bom morala še zelo razviti. Zdi se mi, da se znanstveniki na Nizozemskem in po svetu ne znajo predstaviti, saj tega niso vajeni! Mogoče to tudi ni možno?
Rada bi postala oseba, na katero se obrneš za nasvet v svetu spletnih nakupov na Nizozemskem in okolici. Čudovit korak v smeri proti temu cilju je bil nastop mene kot strokovnjakinje v informativnem videu Gospodarske zbornice "Kako vzpostaviti spletno trgovino" (https://www.youtube.com/watch?v=Ge9kwaWGZnk) na njihovi spletni strani. Sama se osredotočam na to, da postanem vesel in uspešen navdih in vzornica (še posebej svojim otrokom in ljudem, ki me obkrožajo). V povezavi z delom pa se osredotočam na uspešno pisarno za spletna izobraževanja in treninge, kamor greš, da uresničiš svoje sanje. Če bo moj posel imel enake ali boljše rezultate v naslednjih treh mesecih, bom najela svojega prvega virtualnega asistenta!

 

 

Namigi & Nasveti

Seveda moraš biti aktiven, vendar tudi učinkovito delati. Samo enkrat se živi, zato poskrbite, da boste dosegli vse, kar si želite in potrebujete. Podjetnice sodelujte v mreži z ostalimi podjetnicami. Delite svoje izkušnje, znanje in kontakte. Prosite ljudi za pomoč, ko ne boste našle izhoda in se boste vrtele v krogu.

 

  • Default
  • Title
  • Random
load more hold SHIFT key to load all load all

Piškotke na tem spletišču lahko sprejmete ali zavrnete s klikom povezave