EnglishΕλληνικάΕspañolčeštinaDeutschItalianoNederlandsSlovenščina

Elfriede Dirnberger

Naj vaša kariera dopolnjuje vaše družinsko življenje.

O meni


IME IN PRIIMEK: Elfriede Dirnberger

DRŽAVA: Avstrija

MESTO: Gradec

NACIONALNOST: Avstrijka

IZOBRAZBA: Visoka šola

SEKTOR: Finance

DELOVNO MESTO: Samozaposlena

SPLETNA STRAN ORGANIZACIJE:

 

 

Moj življenjepis

Po diplomi sem delala na različnih delovnih mestih: pol leta uvajanja v računovodstvu in pol leta v upravi, 11 let pri ÖGB (avstrijska zveza sindikatov) v upravi, podporne storitve / IT storitve / računovodstvo. Po rojstvu mojih dveh otrok sem začela delati za BFI (avstrijski zavod za usposabljanje) v njihovem oddelku evropskih projektov. Moja glavna naloga je bilo finančno upravljanje EU projektov na področju izobraževanja.


 

Moje izkušnje

Priložnosti:
Moja spodbuda so bili nekateri moji kolegi, ki so se samozaposlili in vedela sem, da jih lahko podprem s svojim izkušnjami in znanjem. Prav tako mi je zelo pomembno, da lahko preživim veliko časa s svojimi otroki. Nisem vezana na stalen delovni urnik, sem zelo prilagodljiva in sem lahko vedno tam zanje. Zdaj so skoraj odrasli in lahko bolj uživam v svojem prostem času.

Izzivi:
Gospodarsko in finančno je vedno velik izziv, ko postaneš samozaposlen. Ker sem imela podporo svoje družine, imela veliko let delovnih izkušenj na tem področju in dobre odnose s svojimi nekdanjimi kolegi, ki so imeli lastna podjetja na tem področju, mi ta izziv ni predstavljal velikega problema.

 

 

Moje veščine

Temelji na matematičnem, računovodskem in pravnem področju. Ker komunikacija z evropskimi partnerji poteka v angleškem jeziku, dobro znanje angleščine.

 

Namigi & Nasveti

Sama lahko govorim le v zvezi s samozaposlitvijo. Najpomembnejša vprašanja, ki so jih morate postaviti, so: ali ima strokovno področje prihodnost, ali boste imeli stranke, ki vam bodo zagotovile nekaj dela, predvsem pa poskrbite, da boste opravili svoje delo ob pravem času.

 

 

 

  • Default
  • Title
  • Random
load more hold SHIFT key to load all load all

Piškotke na tem spletišču lahko sprejmete ali zavrnete s klikom povezave