EnglishΕλληνικάΕspañolčeštinaDeutschItalianoNederlandsSlovenščina

Eva Schober

"Ustvarja z ljubeznijo in radostjo :-)"

O meni


IME IN PRIIMEK: Eva Schober

DRŽAVA: Avstrija

MESTO: Gradec

NACIONALNOST: Avstrijka

IZOBRAZBA: Univerzitetna izobrazba

SEKTOR: Storitve

DELOVNO MESTO:  Načrtovanje porok

SPLETNA STRAN ORGANIZACIJE: Vodenje podjetja Schober weddings KG " hoch-zeiten.at

 

Moj življenjepis

Diplomirala sem na področju turizma in novinarstva in se izobraževala na področju psihologije in izobraževanja (diploma 1996). Medtem sem 25 let v različnih podjetjih nabirala izkušnje na področju prodaje, trženja in organizacije dogodkov.
Leta 2002 sem ustanovila hochzeiten.at, ko sta bila moja otroka še majhna (rojena 2000 in 2001). Moj posel je začel naraščati in leta 2005 sem organizirala poroke tudi v Italiji in od leta 2014 redno organiziram tudi poroke v Sloveniji in na Hrvaškem.
Medtem delam tudi kot trenerka za prihodnje načrtovalce porok in od leta 2012 vodim usposabljanja za načrtovalce porok na Inštitutu za gospodarski razvoj v Avstriji.

 


 

Moje izkušnje

Vedno sem si želela oboje, družino in kariero. Na mojem področju poslovanja je normalno, da se dela ob večerih in vikendih in jaz res veliko delam. Ker imam pisarno doma, se do določene mere lahko prilagodim svoji družini – na ta način obvladujem čas. Poleg tega je podpora mojega moža in starih staršev pomemben element za uspeh – še posebej, ko so bili otroci še majhni.

Preden sem ustanovila svoje podjetje, sem delala v različnih podjetjih in v teh letih sem pridobila veliko izkušenj. Še vedno imam koristi od vsega, kar sem delala pred ustanovitvijo lastne agencije.

Poleg tega so nova naročila, stiki in ideje prišli do mene sami od sebe, navidezno brez kakršnega koli napora. In v teh trenutkih se napolnim z globoko gotovostjo: "To je natanko tisto, kar hočem delati." Nato vase ne dvomim več, ampak res začnem delati na projektih. Korak za korakom.

 

 

Moje veščine

Organizacijske sposobnosti, strokovnost, natančnost, zanesljivost, prijaznost, sposobnost, da stvari privedem do konca, fleksibilnost, visoka stopnja zavezanosti, podjetniško razmišljanje, sposobnost za delo v timu, komunikacijske sposobnosti, ustvarjalnost, sposobnosti reševanja problemov in konfliktov.

 

Namigi & Nasveti

Vprašajte se, kaj si resnično želite. Kakšne so vaše sposobnosti? Kaj znate bolje od mnogih drugih? Kaj bi vi delali, čeprav bi bili plačani za to?
Prepričana sem, da so možnosti za uspeh najvišje, ko radi delate, kar delate.
Vse počnite z ljubeznijo in radostjo. Poskusite najti veselje v vsem.
Delegirajte stvari, v katerih ste zanič.
Cenite ljudi, s katerimi delate – kupce, zaposlene in poslovne partnerje.
Bodite pogumni in odprti za nove ideje.
Izzivi morajo biti zabavni – bodite veseli, da jih imate.

 

 

 

 

 

  • Default
  • Title
  • Random
load more hold SHIFT key to load all load all

Piškotke na tem spletišču lahko sprejmete ali zavrnete s klikom povezave