EnglishΕλληνικάΕspañolčeštinaDeutschItalianoNederlandsSlovenščina

Partners

Spanje

INDICO

indigoINDICO (het Internationale Instituut voor Innovatie van Kennis en Competenties) helpt personen en organisaties bij het vernieuwen van professionele kennisoverdracht en beroepstraining. Als not-for-profit organisatie levert INDICO projectmanagement, ze zorgen voor de overdracht van resultaten en het implementeren van de vernieuwingen. Ze gebruiken de nieuwste technologische kennis, inzichten en hulpmiddelen. INDICO is een, door de regionale overheden en afdelingen werkgelegenheid, erkende aanbieder van trainingen. Het hoofddoel van INDICO is het managen en promoten van innovatieve en creatieve projecten in verschillende sectoren, die gericht zijn op het verbeteren van persoonlijke vaardigheden en competenties om de flexibiliteit en mobiliteit van mensen te vergroten. Het organiseren van internationale meetings helpt daar bij. INDICO heeft daarnaast een scala aan excellente universitaire virtuele- online en blended- cursussen ontwikkeld op verschillende professionele gebieden voor bedrijven en organisaties. Deze virtuele 'klassen', waar op een nieuwe manier wordt geleerd, worden begeleid door een tutor. Sinds 2009 is INDICO actief bij Europese projecten in permanente educatie. De meerwaarde die INDICO bij deze projecten biedt is didactische innovatie van materialen en methoden, waarbij technische innovatie de hoeksteen is. INDICO zorgt bij het project 100Mirrors Extended voor de coördinatie van de stapsgewijze uitvoering van de projectplannen.

Als coördinator zorgt INDICO voor duidelijke afspraken, taakverdelingen, respect voor de agenda's en houdt de time-tables van het aanleveren van materialen door de partners in de gaten. Discussie en proactieve nieuwe ideeën worden gestimuleerd om de resultaten en impact van het project nog beter te maken.

CONTACT 
INTERNATIONAL INSTITUTE FOR THE DEVELOPMENT OF INNOVATION, KNOWLEDGE AND COMPETENCES (INDICO)
c/ Jose Echegaray 12 local
50010 ZARAGOZA (Spain)
www.indico.info
tel 0034 976 230022
e-mail: info(a)indico.info

 UNIVERSITY OF ZARAGOZA

unizar

De UNIVERSITEIT VAN ZARAGOZA is gevestigd in de zelfstandige regio Aragón, het hoofdkwartier in de provinciehoofdstad Zaragoza (pop. ~ 700.000). Zaragoza, is de 6e grote stad van Spanje en ligt precies op het kruispunt van 300 km van en naar Madrid, Barcelona, Valencia, Bilbao en Toulouse (Frankrijk). De universiteit UNIZAR heeft gedecentraliseerde campussen in 5 steden in Aragón. UNIZAR is een van de oudste universiteiten van Spanje (opgericht in 1542) en een van de actiefste: meer dan 34.000 studenten volgen colleges bij 80 afstudeerrichtingen, 31 postgraduate voortgezette opleidingen, 88 doctoraal studies/masters  and 104 specifieke studies. Het bewijs voor de hoge kwaliteit is dat de programma en onderzoeksgroepen al jaren een hoog accreditatie cijfer krijgen. Een goede referentie dus. UNIZAR is het prestigieuze centrum van technologische vernieuwing in de Ebro Vallei. Unizar werkt samen met andere Spaanse en Europese universiteiten.  De Faculteit Arbeid en Sociale Wetenschappen, die betrokken is in dit project 100Mirrors, hoort bij de  "Campus S. Francisco" in Zaragoza stad. Naast andere studies, heeft deze faculteit de studies voor de graden in  Arbeidsrelaties en Human Resources en de universitaire Master degree in Gender Relations.


Contact:

Facultad de Ciencias Sociales y del Trabajo
C/ Violante de Hungría, 23
50009- Zaragoza
Link: https://sociales.unizar.es/
email: pvicente(a)unizar.es / montalvo(a)unizar.es


Universidad de Zaragoza
Pedro Cerbuna,12
50009 Zaragoza - España
Tel: 976 76 10 00
Link: http://www.unizar.es/

 

Griekenland

edraEDRA 

is een sociaal coöperatieve welzijnsorganisatie. Edra is ISO 9001:2008 gecertificeerd en opgenomen in het Nationale Register van Organisaties voor Vrijwilligerswerk. Edra is een actieve organisatie met een groot netwerk. Zij geven emotionele en praktische steun voor de zelfredzaamheid van sociaal kwetsbare groepen en personen: ouderen, kinderen, vrouwen etc. Alle mensen in de bevolking lopen risico om sociaal kwetsbaar te worden. Dit risico is groter als mensen meer risicofactoren hebben. Bijvoorbeeld mensen die psychische
problemen krijgen en afhankelijk worden van een uitkering. Door activiteiten kan worden voorkomen dat mensen afglijden. Edra managet 5 psychosociale centra voor volwassenen en 13 sociaalopvoedkundige centra voor kinderen met leer- en gedragsproblemen. Het sociaal economische centrum van Edra geeft steun bij het ontwikkelen van ondernemerschap en het vinden en maken van werk. De aanpak is gericht op inclusiviteit en sociale solidariteit. Edra heeft nieuwe economische activiteiten op stapel staan, waar het onrecht van uitsluiting op basis van ras, sexe, gezondheid of sociale status, niet meer voorkomt

.

CONTACT

EDRA – SOCIAL COOPERATIVES ACTIVITIES FOR VULNERABLE PEOPLE
Maria Kerasoglou – President
Headquarters
14 Dilou str, 121 34 Peristeri, Athens - Greece
Tel: +30 210-5913826
Fax: +30210-5762861
Email: mkerasoglou(a)yahoo.gr
info(a)edra-coop.gr

www.edra-coop.gr

Tsjechië

bpwBPW PRAAG II is de internationale Federatie van Professionele en Zaken Vrouwen. (BPW international) en is opgericht in 1930. Deze invloedrijke federatie heeft vestigingen in 95 landen op 5 continenten. Het is een non gouvernementele organisatie NGO die sinds 1947 door de ECOSOC (de economie and social Counsel) de advies status heeft gekregen voor de Verenigde Naties.  Het hoofddoel van de Business and Professional Women (BPW) is om het zakelijk en leiderschapspotentieel van vrouwen op alle niveaus te stimuleren, door advies, mentoring, netwerken, vaardigheidstrainingen en economische empowerment programma's en projecten over de hele wereld. Vrouwen worden uitgedaagd om regionaal, nationaal en internationaal te denken en te handelen, op  alle niveaus van de economie, politiek en maatschappij. Ook worden ze gestimuleerd om levenslang te leren en door netwerken, mentoring en lobby, multiculturele vriendschappen op te bouwen. In Tsjechië heeft BPW drie verenigingen. In Praag, in Rostoky en in Jeseníky. Samen organiseren zij jaarlijks de 'Equal Pay day' de 'gelijk loon voor gelijke arbeid' dag (www.equalpayday.cz),

Dit event dat overal in Europa wordt gehouden is het grootste event in zijn soort in Tsjechië. Het laat zien dat er nog steeds een groot verschil zit in de beloningen van mannen en vrouwen. Het event wil dit punt onder de aandacht brengen van managers, de zakenwereld en het publiek.
Voor meer informatie ga naar www.bpwcr.cz (Czech versie) of www.bpw-international.org

Contact:

Ms Lenka Stastna
lenka.stastna(a)bpwcr.cz
www.bpwcr.cz

Slovenië

 KADIS

kadis

Kadis d.o.o. biedt een scala aan trainingen en Human Resource diensten aan diverse opdrachtgevers: loopbaan- coachings programma's in opdracht van de Dienst Werkgelegenheid van Slovenië; workshops voor studenten en hun ouders bij beroepskeuze; werving, selectie en loopbaantrajecten in opdracht van bedrijven of individuen zelf. Het team van Kadis bestaat uit ervaren psychologen, pedagogen en sociologen. Het trainen op 'soft skills'- op vaardigheden en houding- is een van hun specialismen. Kadis heeft jarenlang ervaring in internationale projecten,  als initiator en als partner. Het grote voordeel van EU projecten is de mogelijkheid om nieuwe methoden en technieken te ontwikkelen en toe te passen, waardoor er een top kwaliteit aan diensten geboden kan worden aan alle doelgroepen.

 

Contact

Kadis, d. o. o.
Koprska ulica 72
1000 Ljubljana
www.kadis.si
Maja Rotar, maja(a)kadis.si

Tel: +386 1 200 81 80

 

 

 

 

 

 

 

Nederland

 DOORPAKKERS

doorkDoorpakkers - is een netMerk van zelfstandige adviseurs, trainers en coaches met een hands-on mentaliteit. Wij helpen ZZP-ers en mKB om bedrijfsplannen te realiseren en door te pakken. Vooral (internet)marketingplannen en je cijfers makkelijk bijhouden en lezen om door te groeien, zijn ons specialisme. We hebben veel kennis van creatieve en ambachtelijke bedrijven. In moderne termen: 'je eigen handen zijn de basis van je verdienmodel'. Niet dat je je hoofd niet gebruikt, of je passie…. Dus voor zzp-ers, organisers, ontwerpers, mensen in de bouw, de 'mooi' sector, zorg, metalectro, textiel, cultuur, die stappen vooruit willen zetten, zijn wij een uitermate geschikte sparringpartner/ adviseur/ coach. Op onze site http://www.doorpakkers.nl vind je een keur aan ‘handige tools’ om jezelf en je bedrijf verder te ontwikkelen.
Door de jaren heen hebben wij veel netwerken opgebouwd vooral met vrouwelijke ondernemers. Wij vinden het een eer om voor Nederland het project 100Mirrors Extended te mogen vormgeven. Volg het op onze site http://www.doorpakkers.nl/Things2share.html

 

 Contact:

Ms Dorrit Wajer
info(a)doorpakkers.nl
www.doorpakkers.nl

 

 

 

 

 

 

 

Oostenrijk

E.N.T.E.R.

enterE.N.T.E.R. (www.enter-network.eu) ondersteunt, als een netwerk, de  verspreiding van de resultaten van de door EU gesubsidieerde projecten op Europees niveau. E.n.t.e.r is gespecialiseerd in het ontwikkelen van exploitatie- en verspreidingstrategieën en kunnen een scala aan marketingmaterialen  ontwikkelen, waar de projecten behoefte aan hebben. Daarbij is E.N.T.E.R. zeer ervaren in de organisatie van events en het ontwikkelen van promotie campagnes.

 

 

 

Contact:
European Network for Transfer and Exploitation of EU Project Results
Ms. Nina Reiter
nina.reiter(a)enter-network.eu

www.enter-network.eu

 

 

 

 

 

Italië

LUMSA

lumsaLUMSA (Libera Università Maria Ss. Assunta) is een private Italiaanse katholieke universiteit. In 1939 opgericht als het instituut 'Superiore di Magistero “Maria Ss. Assunta”.

LUMSA heeft vier vestigingen voor onderwijs en onderzoek. In Rome en Palermo: de Rechtenfaculteiten, verder Economie, Politieke Wetenschappen, Moderne Taal en Wetenschappen en Menswetenschappen. De Postgraduate studies bieden: Doctoraal programma's , Second Level Master’s Degree Programma's en Professionele cursussen (HBO).

LUMSA wil wetenschappelijke studie en onderzoek promoten voor iedereen. Levenslang leren beginnend met goed opgeleide, sociaal verantwoordelijke jongeren. Lumsa zorgt dat volwassenen financiële steun kunnen krijgen bij het doorontwikkelen van hun kennis en vaardigheden. Lumsa zorgt voor gelijkwaardigheid van en kansen voor  mannen en vrouwen. Lumsa is een MVO organisatie die zorgt voor een goed en gezond werkklimaat.

Contact:

LUMSA—Libera Università Maria Ss. Assunta (IT)
Ms Paula Benevene
pbenevene(a)tiscali.it
www.lumsa.it

 

 

Recent blog posts

 • Entrega de Premios ADEA: Alicia Asín, Premio ADEA a la directiva más destacada de 2016 +

  La séptima edición de la Convención ADEA sirvió Read More
 • ROSA PLANTAGENET-WHITE +

  Doctora en medicina y gerontóloga. Diputada en las Read More
 • CLARA ARPA +

  Consejera Delegada de la empresa Equipos Móviles de Read More
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 • 32
 • 33

U kunt alle cookies op deze site tegelijk accepteren of blokkeren