EnglishΕλληνικάΕspañolčeštinaDeutschItalianoNederlandsSlovenščina

Jana Klampflová

Zij is een ervaren jonge vrouw, die invloed heeft op mensen van alle leeftijden.

Over mij


NAAM: Jana Klampflová

LAND: Tsjechië

PLAATS: Praag

NATIONALITEIT: Tsjechische

ACHTERGROND: Universiteit

SECTOR: Onderwijs

POSITIE: Adviseur, Consultant, Trainer, Mentor

ORGANISATIE: Gender Studies, o.p.s.

 

Achtergrond & Carriére

Ik heb het bedrijf Gender Studies CZ opgezet. Het is een non profit organisatie. Wij verzamelen en verspreiden informatie over allerlei onderwerpen betreffende 'gender'.  Met specifieke projecten porberen wij gelijke behandeling van mannen en vrouwen te stimuleren op verschillende gebieden zoals: de arbeidsmarkt, IT, vrouwen in (politieke) besturen en structurele uitsluitingmechanismen bij organisaties. GS heeft ook een ruime bibliotheek met alles over feminisme, gender studies, vrouwenrechten en gelijkheid. Mijn werkervaring voor het opstarten van GS heeft me de noodzaak ervan duidelijk gemaakt. Mijn proefschrift op de universiteit leidde me naar dit werkgebied. Ik begon op allerlei administratieve functies en ervaarde hoe belangrijk gender issues zijn..

 

My Experience

Om tijd en kosten te besparen organiseerden we het werk van Gender Studies cz, vanuit huis. Ik had eigenlijk meteen al bij het begin een accountant in de arm moeten nemen, foutje. Ik heb moeite moeten doen om de juiste mensen te vinden. Geld was het probleem niet. Tijdens colleges vond ik mijn eerste business partner, dat ging niet meteen goed en heeft er voor gezorgd, dat we niet snel groeiden.

Nu heb ik mijn doelen helder, houd mijn work-life balans in de gaten en heb goede collega's om mij heen en vooral tevreden klanten.

 

Vaardigheden/ambities

Ik heb overzicht, kan snel informatie tot me nemen en in situaties gebruiken. Creatieve oplossingen zoek ik om dingen voor elkaar te krijgen. Juist in genderstudies ben je op de hoogte van ook andere vakgebieden, die je moet verbinden.

Graag gebruik ik de ervaringen en adviezen van anderen. En zorg ook dat zowel ikzelf als mijn medewerkers zich verder kunnen ontwikkelen. Ik bouw graag partnerships.

 

Hints & Tips

Het belangrijkst bij een eigen bedrijf vind ik: heel flexibel zijn, verantwoordelijkheid nemen en jezelf goed organiseren. Dan verlies je je motivatie, doelen en visie niet. Op zich zijn dat mijn sterke punten, maar ik moet er aan blijven werken. We hebben nieuwe producten ontwikkeld in een eigen stijl. Dat heeft me heel erg gemotiveerd. Als je iets wilt, vind je altijd een weg. Ondernemerschap is voor mij: vrijheid, adrenaline, en uiterste voldoening. Tegelijkertijd geeft het me een goed gevoel dat ik dingen lever die maatschappelijk belangrijk zijn.

Mijn advies is: niet bang zijn, en ga voor de dingen die je wilt. Mijn karakter heeft me erg geholpen: ik hou van ideeën, mensen motiveren, visie laten zien en ontwikkelen, maar ook de dingen uitvoeren, gewoon doen. Wij blijven ons steeds trainen, ik ben blij dat dit ook een soort hobby van me is. Ik wil steeds beter worden met mijn team.

 

 

 

U kunt alle cookies op deze site tegelijk accepteren of blokkeren