EnglishΕλληνικάΕspañolčeštinaDeutschItalianoNederlandsSlovenščina

María Helena de Felipe Lehtonen

Hulp voor hen die eenzaam zijn.

Over mij


NAAM: Maria Elena de Felipe Lehtonen

LAND: SPANJE

PLAATS: Barcelona

NATIONALITEIT: Spaans-Fins

ACHTERGROND: Universiteit Arbeidsrecht

SECTOR: Recht & Regelgeving

POSITIE: Mede oprichter en partner

ORGANISATIEFES Business Consulting sl

 

Achtergrond& Carrière

Ik ben in 1991 afgestudeerd als advocaat gespecialiseerd in arbeidsrecht voor ondernemingen, waarna ik heb gewerkt als advocaat voor de Sociale Bevoegdheid in de verschillende arbeidsrechtbanken in Spanje. Ik was oprichter en partner van FES Business Consulting en medeoprichter van het eerste Gender Bemiddelingsburo en werkzaam aan het Hof van de Arbeid van Catalonië (maart 2011).

Gedurende 8 jaar ben ik voorzitter geweest van de Catalaanse Vereniging van Ondernemers en Executives, en sinds 2010 ben ik co-voorzitter van de raad van bestuur. Ik was in 2004 medeoprichter en voorzitter van de FAEC (Federatie van Verenigingen van Catalaanse Zakenvrouwen) en ben sinds 2011 vicepresident van de FEPIME (Fedetayie van Kleine en Middelgrote Ondernemingen). In 2002 was ik oprichter en voorzitter van de AFAEMME (Vereniging van Mediterrane Bonden en Verenigingen), waarin 40 bedrijfsverenigingen uit 21 landen rond de Middelandse Zee zijn vertegenwoordigd.

Als pionier en expert op het gebied van de genderproblematiek in bedrijven presenteerde ik de bevindingen van een ondernemend project over gender in het Europees Parlement in 2006. Ik ben sinds 2008 de enige Spaanse vertegenwoordiger bij de Europese Commissie in Brussel in haar netwerk van gendergelijkheid en de positie van vrouwen in de politiek en economie.

 

Ervaringen

Ik had moeite met het combineren van werk en gezinsleven, waarbij ik hart en het hoofd op twee plaatsen tegelijk had.

Mijn ouders waren degenen die me bij dit nieuwe ondernemersinitiatief gesteund hebben, aangezien niemand in mijn omgeving in de advocatuur of het bedrijfsleven werkte.

 

Vaardigheden/ambities

Ik heb het vermogen om te leren en nieuwe kennis toe te passen en heb gevoel voor ondernemen. Ik werk graag met andere mensen en beschouw mezelf als een zeer goede mediator. Ik ben besluitvaardig en zie mijzelf als een onafhankelijk, volhardend, innovatief en zelfverzekerd persoon. Onder mijn beste kwaliteiten vallen snelheid van werken, de capaciteit om te organiseren en verbindingen te maken.

Hints & Tips

Je moet je doelstellingen duidelijk hebben en daarin vasthoudend zijn. Het is erg belangrijk om je droombeeld levend te houden en je tijd op de juiste wijze in te delen.

Mijn motto is: ‘De reis is belangrijker dan de bestemming’.

 

  • Default
  • Title
  • Random
load more hold SHIFT key to load all load all

  • Default
  • Title
  • Random
load more hold SHIFT key to load all load all

U kunt alle cookies op deze site tegelijk accepteren of blokkeren