EnglishΕλληνικάΕspañolčeštinaDeutschItalianoNederlandsSlovenščina

Natascha Louwen

Natascha ondersteunt jonge designers bij het groeien van hun naamsbekendheid met o.a. (free)publicity.

Over mij


NAAM: Natascha Louwen

LAND: Nederland

PLAATS: Amsterdam

NATIONALITEIT:  Nederlandse

ACHTERGROND: Kunstacademie

SECTOR: Handel en Mode

POSITIE: Eigenaar

ORGANISATIE: PRBB

 

Achtergrond & Carrière

Ik heb gestudeerd aan de kunstacademie en had altijd al een passie voor mode. In mijn eerste carrière als model kon ik die modepassie goed vormgeven. Mijn professionele modellen carrière heeft 10 jaar geduurd, reizend over de hele wereld. Daarna heb ik nog wel zo’n 6 jaar opdrachten gedaan, maar ben ik daarnaast ook begonnen om als hoofd styling te werken.
Mijn tweede carrière is het bureau PRBB. Hier begeleid ik jonge stylisten en ontwerpers om een goede plek op de markt te veroveren en te behouden.
Doordat ik veel kontakten heb en weet hoe het is om als stylist te werken, ben ik een expert om met ze mee te denken en om ze zo goed mogelijk op weg te helpen.

 

Ervaringen

Mijn ervaringen van zowel de kunstacademie, mijn modellen carrière en mijn werk als styliste helpen me om het werk dat ik nu doe zo goed mogelijk te kunnen doen.

Ik weet wat mijn klanten willen,. Ik volg de modetrends, sociale media, de advertentiemarkt en bladenmark. Door de ervaringen en skills die ik heb opgedaan kan ik mijn werk goed doen en nieuwe plannen bedenken en waarmaken. 

Vaardigheden/ambities

Ik ben altijd opzoek naar nieuwe aanknopingspunten om zichtbaar te blijven in de markt. Een nieuw concept wat ik wil neerzetten is een combinatie van retail, PR en horeca. Ik geloof heel erg in de combinatie van retail en PR. Het horeca gedeelte wil ik erbij omdat ik erg geloof in communities, samenwerking, gezelligheid en ruimtes waar dingen kunnen ontstaan. En waar kan dit nou beter dan in een horeca gelegenheid, met een lekker kopje thee of een wijntje.

 

Hints & Tips

Hou in je eerste baan al een goede lijst met contacten bij. Ga dus goed en zuinig met je netwerk om en zorg dat je de gegevens van de mensen die je ontmoet goed opslaat. Je weet maar nooit op wie je later in je carrière nog een beroep zou kunnen doen.

Daarnaast is samenwerken heel belangrijk. Als je een goede band opbouwt met samenwerkingen, zul je zien dat je goodwill creëert. Dit zet ik in om free-publicity te genereren.

Het is belangrijk dat je out of the box denkt. Ook om te netwerken kun je eens naar heel andere plekken gaan, dan je normaal zou doen. Daar kun je nieuwe inspirerende mensen ontmoeten.

MOTTO: Create your own style.

 

  • Default
  • Title
  • Random
load more hold SHIFT key to load all load all

  • Default
  • Title
  • Random
load more hold SHIFT key to load all load all

U kunt alle cookies op deze site tegelijk accepteren of blokkeren