EnglishΕλληνικάΕspañolčeštinaDeutschItalianoNederlandsSlovenščina

Hana Krejčí

Een moedige vrouw die veel af weet van de moeilijkheden bij het starten van een sociale onderneming.

Over mij


NAAM: Hana Krejčí

LAND: Tsjechië

STAD: Praag

NATIONALITEIT: Tsjechische

ACHTERGROND: Permanente beroepsscholing in het bedrijf

SECTOR: Sociale sector/derde sector

POSITIE: Medeoprichter en mede-eigenaar

ORGANISATIE: Baby Office

 

Achtergrond & Carriére

Ik zou waarschijnlijk nooit een eigen bedrijf zijn begonnen, als mijn broer geen dromen had gehad. Ik was geïnteresseerd in grafische en computer technieken en heb hem bij zijn bedrijf geholpen, tijdens mijn studie aan de universiteit Na de geboorte van mijn 2e dochter besloot ik een sociale onderneming op te zetten. We helpen vrouwen die weer aan het werk willen gaan na hun moederschaps- of ouderschapsverlof. Mijn zwakke punten zijn dat ik enorm hard en snel kan werken en niet makkelijk compromissen sluit. Als ik overdrijf kan dat tot een wat chaotische werkstijl leiden. (vinden sommigen soms;))

 

Ervaringen

Ik heb wel met vooroordelen te kampen gehad: het is niet erg gebruikelijk voor vrouwen om met een opgroeiend kind te gaan werken. Ook het gedachtegoed meegekregen uit mijn familie, dat armoede een verdienste is, heeft het me niet makkelijk gemaakt. Je wordt er wel creatief van als je weinig subsidies of leningen los kunt krijgen. Je maakt de dingen mooi en beter met weinig middelen. Desondanks beschouw ik mijn familie en zeker ook de wijdere familie van vrienden en buurtgenoten, als de steunpilaren van mijn succes. En natuurlijk vergeet niet: de steun van mijn partner!

 

Vaardigheden/ambities

In alle situaties zoek ik naar de bedoelingen en wat je ervan kan leren. Ik poog creatieve en innovatieve oplossingen te vinden. Het helpt me heel erg dat ik een sterke wil heb en de kracht om een doel te volgen. Graag maak ik gebruik van adviezen van anderen, zeker in partnerships. Ook al ben ik niet zo'n compromiszoeker, ik zoek wel zo veel mogelijk naar tevredenheid van een ieder bij besluiten.

 

Hints & Tips

Ik kan gewoon alles wat ik wil. En ik ben snel enthousiast voor dingen en mensen. Ik vind het heel belangrijk om verschillende professionele netwerken en meetings te bezoeken. Mannen kunnen wel eens spijt hebben als ze dingen NIET gedaan hebben. Ik denk: bij elk project heb je meer te winnen dan te verliezen. Zonder een enthousiast team kun je geen gezond bedrijf uitvoeren. Dus is het belangrijk om goed met de mensen om te gaan, ze te motiveren en te involveren in je project.

 

 

 

  • Default
  • Title
  • Random
load more hold SHIFT key to load all load all

  • Default
  • Title
  • Random
load more hold SHIFT key to load all load all

U kunt alle cookies op deze site tegelijk accepteren of blokkeren