EnglishΕλληνικάΕspañolčeštinaDeutschItalianoNederlandsSlovenščina

Stavroula Christodoulou

Zette als eerste een taalcentrum op in een provinciaal bergdorp.

Over mij


NAAM: Stavroula Christodoulou

LAND: Griekeland

PLAATS: MAKRYRACHI, PILION

NATIONALITEIT: Griekse

ACHTERGROND: HBO Engels

SECTOR: Onderwijs

POSITIE: Eigenaar, oprichter

ORGANISATIE: Taalcentrum

 

Achtergrond & Carriére

Ik heb Engels gestudeerd en heb de lesbevoegdheid lerares Engels.

In 2002 besloot ik een eigen taalcentrum op te zetten in mijn dorp Makryarrachi. Dit is een bergdorp met (samen met de omliggende dorpen) 2500 inwoners in de streek Pilion, Centraal Griekenland.

Kans: het oprichten van mijn eigen taalcentrum.

Bedreiging: het doorbreken van de concurrentie met de taalcentra in stedelijke en randstedelijke gebieden

Ervaringen

Het was geen gemakkelijke beslissing. Er waren veel financiële hindernissen te nemen, vooral het gebrek eraan. Ondanks dit alles voel ik me een pionier, die het is gelukt een eigen taalcentrum op te zetten in haar eigen dorp, in een provinciaal, bergachtig gebied. Gelukkig had ik de volledige, moreel en financiële ondersteuning van mijn familie bij het aangaan van de concurrentiestrijd met de andere taalcentra. Ik heb een groot deel van mijn privé leven moeten inleveren en deze tijd geïnvesteerd in het verwezenlijken van mijn doelen. Nooit zag ik me geconfronteerd met sociale discriminatie. Ik had de support van mijn familie, alsmede voortdurende scholing en bijscholing. Persoonlijke en beroepsmatige contacten speelden een belangrijke rol in mijn loopbaan.

 

Vaardigheden/ambities

Wat betreft mijn vaardigheden: ik doe nieuwe informatie op en benut die daadwerkelijk in mijn werk. Ik ben communicatief vaardig met anderen. Mij is veel gelegen aan persoonlijke groei en ontwikkeling, middels het werk, van mijzelf en van mijn medewerkers. Ik vermijd conflicten en weet het personeel te stimuleren. Ik hou van teamwork. Ik los de problemen op en vind oplossingen Ik neem snel beslissingen.

Ik weet al mijn activiteiten, in mijn werk en privé , te managen. Ik aarzel niet om raad aan anderen te vragen en maak gebruik van hun ervaring en advies.

Wat betreft mijn persoonlijke eigenschappen: ik ben erg ambitieus, energiek, onconventioneel, open voor kritiek, vernieuwend, open voor nieuwe ideeën, bezit een analytisch denkvermogen en ben geduldig en democratisch.

 

Hints & Tips

Mijn motto is: “pluk de dag”.

Mijn leraar, meneer Durrant, heeft mij erg geholpen bij het verwerven van mijn bekwaamheid in de Engelse taal. Hij liet me de belangrijkste punten van methodische aanpak zien, die noodzakelijk zijn voor het overbrengen van een vreemde taal.

Hoe lang en ver de weg naar succes ook is: het is zeker dat een vrouw haar doelen zal realiseren als ze vastbesloten is en zich met hart en ziel bezig houdt met dat wat ze echt wenst.

  • Default
  • Title
  • Random
load more hold SHIFT key to load all load all

  • Default
  • Title
  • Random
load more hold SHIFT key to load all load all

U kunt alle cookies op deze site tegelijk accepteren of blokkeren