EnglishΕλληνικάΕspañolčeštinaDeutschItalianoNederlandsSlovenščina

Maria Fontecha

Geef de natuur niet op.

 

Over mij


NAAM: Maria Fontecha

LAND: Spanje

PLAATS: Madrid

NATIONALITEIT: Spaans

ACHTERGROND: MBA Master of Business Management

SECTOR: Veeteelt

POSITIE: Manager

ORGANISATIE: MarjalizaAchtergrond & Carrière

Ik ben afgestudeerd in ‘Business Administration and Management’ aan de City University van Seattle. Vanaf 2001 gaf ik leiding aan de personeelsafdeling van een bedrijf met meer dan 300 werknemers. In 2009 was er een radicale verandering, waarna ik ben overgestapt en manager werd van het familiebedrijf Marjaliza, dat zich bezighoudt met veehouderij, fokkerij en de verbetering van het Manchego schapenras, de teelt van biologische amandelen en olijven en de productie van biologische olijfolie in eigen beheer.

Ervaringen

De grootste problemen die ik in het werk ben tegengekomen lagen op het vlak van familieperikelen. Veranderingen in het bedrijf roepen spanningen op, langs de grens van generatieverschil. Een boerenbedrijf kan alleen groeien met  investeringen en daarvoor heb je ook steun van binnenaf nodig. Mijn ouders zijn een bron van inspiratie geweest en steunen mij altijd.

 

Vaardigheden/ambities

Ik denk dat ik goed ben in coördineren en organiseren en ik ben in staat personeel en naaste medewerkers te motiveren. In conflictsituaties zoek ik altijd naar een vreedzame oplossing. Ik wil doelen stellen, ga graag uitdagingen aan en in dat proces ben ik bescheiden genoeg om hulp in te roepen en gebruik te maken van het advies en de ervaringen van anderen. Ik ben empathisch en enthousiast, heel actief en een doorzetter. Ook beschouw ik mezelf als optimistisch, flexibel, geduldig, praktisch en creatief.

 

Hints & Tips

Belangrijk is de uitdaging om iets te overwinnen, daaruit tevredenheid te putten en de verbeelding te hebben om iets nieuws en creatiefs te doen.

 

 

  • Default
  • Title
  • Random

U kunt alle cookies op deze site tegelijk accepteren of blokkeren