EnglishΕλληνικάΕspañolčeštinaDeutschItalianoNederlandsSlovenščina

Alena Borhyová

Zij is niet alleen actief in de politiek en als loco-burgemeester. Ze ondersteunt vrouwen en theater en ook andere maatschappelijke projecten.

Over mij


NAAM: Alena Borhyová

LAND: Tsjechië

PLAATS: Praag

NATIONALITEIT: Tsjechische

ACHTERGROND: HBO

SECTOR: Politiek

POSITIE: Loco Burgermeester

 

Achtergrond en Carriére

In mijn huidige functie van loco Burgemeester van Praag, kan ik al mijn vorige werkervaringen gebruiken: zowel die bij culturele instanties, bij bouw- en  architectenbureaus als die in de non-profit sector. Ik ben een verbinder. Ik hou er van contacten te maken op verschillende niveaus en op verschillende gebieden. Dat heeft me een behoorlijke persoonlijke en professionele ontwikkelling gebracht.

Ik wil graag tijd aan mijn familie kunnen besteden, maar toch staat dat vaak onder druk. De huidige politieke situatie en de groei van de partij waar ik voor sta zijn wel degelijk een enorme steun in de rug.

 

Ervaringen

Ik heb wel wat aarzelingen overwonnen om op deze leeftijd de risico's aan te durven, die bij mijn kandidaatstelling hoorden zoals: het toekomstige gebrek aan privacy, financiële investeringen voor de verkiezingscampagnes en wellicht het verlies van inkomen.

Ik vind onderwijs en ontwikkeling belangrijk voor mijn professionele leven.

 

Vaardigheden/ambities

Mijn grote hobby is amateur theater. Ik hou van contacten leggen, open communiceren en kan stressvolle situaties goed hanteren. Ik hou van werken in een team. Mijn optimisme en kansen zien, helpen me bij het vinden van oplossingen bij problemen.

Ik aarzel niet om anderen in te schakelen. Ik ben dol op de ervaringen en adviezen van andere professionals en kan snel mijn eigen gedachten ordenen. Ik onderhandel graag met als inzet: ieders tevredenheid. Dus ga ik vreedzaam om met verschillen in visies en argumenten.

 

Hints & Tips

Als je echt iets wilt krijg je het voor elkaar. Wees vasthoudend om je doelen te halen en afleidingen te weerstaan.

 

 

 

  • Default
  • Title
  • Random
load more hold SHIFT key to load all load all

U kunt alle cookies op deze site tegelijk accepteren of blokkeren