EnglishΕλληνικάΕspañolčeštinaDeutschItalianoNederlandsSlovenščina

Alena Vlachová

Zij heeft een interessante professionele carrière. Ze combineert haar bedrijfsactiviteiten met pro boon juridisch schuldhulp advies aan kinderen in opvanghuizen. Schulden die zijn ontstaan uit onachtzaamheid van hun biologische ouders of fouten van autoriteiten. 

Over mij


NAAM: Alena Vlachová

LAND: Tsjechië

STAD: Praag

NATIONALITEIT: Tsjechische

ACHTERGROND: Universiteit

SECTOR: Wet- en regelgeving

POSITIE: Eigenaar

ORGANISATIEVEPŘEK CASKA VLACHOVÁ Law Office

 

Achtergrond & Carriére

In de vele jaren dat ik werkzaam was bij een leidend internationaal advocatenkantoor, heb ik een hoop professionele kennis en ervaring opgedaan. Ook heb ik er mijn huidige zakenpartners ontmoet. Onderwijl leerde ook, in dat grote bedrijf, wat ik niet wilde in mijn carrière.

Toen wij met een eigen bedrijf begonnen was er een behoorlijke investering nodig. Het heeft even geduurd, ook door de economische recessie, dat het bedrijf zich stabiliseerde, we genoeg klanten hadden en konden groeien. Ik heb wel moeten leren om goed samen te werken met mensen met een andere visie dan de mijne. Ik kijk nu hoe we elkaar aanvullen.

 

Ervaringen

Op basis van persoonlijke relaties zijn we een maatschap van advocaten begonnen. Als de verstandhouding niet goed is tussen partners, kun je nooit zoiets doen. De belangrijkste factor van mijn werk is goede relaties met klanten opbouwen en onderhouden. Gelukkig had ik aan het begin van ons eigen bedrijf wat spaargeld opgebouwd, daar heb ik op kunnen teren. Zonder zo'n buffer zou het wel erg moeilijk zijn geworden.

En mijn man steunt me heel erg, ook met het verzorgen van onze baby. Natuurlijk blijven wij ons ook steeds bijscholen, want adequate opleiding en kennis is de ruggengraat van ons werk. Pro bono combineer ik mijn bedrijfsactiviteiten met juridisch schuldhulp advies aan kinderen in opvanghuizen. Schulden die zijn ontstaan uit onachtzaamheid van hun biologische ouders of fouten van autoriteiten. 

 

 

Vaardigheden/ambities

Wat mij in mijn advocatenwerk heel erg helpt is, dat ik perfectionistisch ben, rationeel ingesteld, zelfstandig en verntwoordelijk. Ik kan goed en snel beslissingen nemen en werk graag met mensen samen.

 

Hints & Tips

Alles waar ik niet dood aan ga, maakt me sterker. Doe je best met alles wat je doet en lever een maximale inspanning. Concentreer je op de dingen waar je het beste in bent. Onderschat jezelf niet, maar overschatten is ook niet fijn. Gebruik je hersens. Het is heel belangrijk om steeds te blijven werken aan: je oplossingsgerichte vaardigheden, je besluitvaardigheid, je communicatie- en samenwerkingsvaardigheden. Vier je successen, sta stil bij de tevredenheidmomenten in je werk, zeker als je maximale inspanning hebt geleverd. Ook als het even tegen zit, geloof in een goede toekomst. Enne goede tijden duren ook niet eeuwig.... 

 

 

 

  • Default
  • Title
  • Random
load more hold SHIFT key to load all load all

U kunt alle cookies op deze site tegelijk accepteren of blokkeren