EnglishΕλληνικάΕspañolčeštinaDeutschItalianoNederlandsSlovenščina

Gwendoline Teske

Met haar webshop-academy leert ze, hoe je je webshop kan laten groeien.

Over mij


NAAM: Gwendoline Teske

LAND: Nederland

PLAATS: Amsterdam

NATIONALITEIT: Nederlandse

ACHTERGROND: Universiteit

SECTOR: Technologie, Onderwijs

POSITIE: Eigenaar, Manager, R&D

ORGANISATIE: www.webshop-academy.nl

Achtergrond & Carrière

Mijn bedrijf de ‘webshop-academy.nl’ geeft online trainingen aan mensen die hun webshop willen laten groeien naar meer omzet en meer tevredenheid. Ik startte het in 2012.

Ik heb tot 2014, 14 jaar als medisch bioloog, gewerkt in een team op het AMC. Ik heb eerst parttime naast mijn werk een eigen webwinkel gehad in biologische kinderjurkjes. Ik wilde deze, toch meer, 'hobby' laten groeien en heb veel cursussen over online marketing gevolgd en een Master Entrepreneur gedaan bij de Open Circles Academy.

Ik weet nu genoeg en heb mijn talenten als onderzoeker/researcher ingezet om stap voor stap een online aanbod te ontwikkelen waarmee ik eigenaars van webshops help zichzelf en hun shop verder te ontwikkelen. Door de snelle ontwikkelingen op het net blijf ik natuurlijk ook zelf steeds leren en zet dit om in succesvolle online leer- programma’s voor anderen en individueel advies.
 

Ervaringen

Ik merk nu direct dat ik resultaat heb met de door mij ontwikkelde online trainingen. Stap voor stap help ik mensen veel doelgerichter te werken en de drempels weg te halen, die klanten ongemerkt beletten om te kopen. Ik geef tips, trucs en technieken om van klanten groupies te maken, die terugkomen. De reacties van klanten maken me blij: ‘het is gelukt!'.

Vroeger in het AMC waren de resultaten die je met je team bereikte veel lastiger te zien. Je bent natuurlijk bezig met mensen beter maken, maar dan indirect in het voortraject. Het is dan een uitdaging om het grote plaatje te blijven zien. Door de bezuinigingen in de wetenschap blijven er soms mooie veelbelovende plannen liggen, zonde. Dat maakt dat je daar 'je succes minder zelf kunt regisseren', dan dat ik nu doe in mijn eigen bedrijf.

Het nieuwe werken is voor mij dat ik de opvoeding van mijn kinderen en het werken voor mijn bedrijf goed kan combineren door veel samen te werken met andere ondernemers. En ik blijf leren. Heerlijk!

 

Vaardigheden/ambities

Mijn researcher vaardigheden zet ik nog steeds in. Ik help mensen hun mindset meer te focussen.

Schrijven gaat me goed af. Zowel bij het ontwerpen van mijn online-trainingen, bij de feedback na o.a. skype sessies als bij het bloggen. Presenteren- in real life praten- voor een camera bijvoorbeeld, is wat ik nu nog verder ga ontwikkelen. Wetenschappers, in Nederland of misschien zelfs wereldwijd, zijn het zichzelf promoten niet zo gewend!        

Ik wil de go-to person worden in webshopland in Nederland e.o. Een opdracht van de Kamer van Koophandel om als deskundige op te treden in het voorlichtingsfilmpje op hun site  ‘hoe start je een web shop’, was al een hele mooie stap daar naar toe.

Ik focus zelf op: hoe ik gelukkig en succesvol een inspiratie en een voorbeeld kan zijn (vooral voor mijn kinderen maar ook voor anderen om me heen).  

En de focus wat meer op werk gerelateerd: een succesvol online opleidings-/trainingsbureau, waar je terecht kunt om van je droom werkelijkheid te maken. Als mijn bedrijf het de komende drie maanden net zo goed of beter doet dan nu, ga ik mijn eerste Virtuele Assistent inhuren!

 

Hints & Tips

  • Natuurlijk ben je actief, maar werk effectief!
  • Je leeft maar een keer, dus zorg dat je bereikt wat je nodig hebt en wilt.                                            
  • Werk als ondernemer samen in een netwerk met andere zzp-ers. Deel je ervaringen, kennis en contacten. Vraag hulp als je ergens niet uit komt.
  • Default
  • Title
  • Random
load more hold SHIFT key to load all load all

U kunt alle cookies op deze site tegelijk accepteren of blokkeren