EnglishΕλληνικάΕspañolčeštinaDeutschItalianoNederlandsSlovenščina

Cornelia Leban-Ibrakovic

Het gaat niet om hard zijn om je doelen te bereiken; het gaat om je innerlijke kracht, dan kom je er. 

Over mij


NAAM: Cornelia Leban-Ibrakovic

LAND: Oostenrijk

PLAATS: Graz

NATIONALITEIT: Oostenrijkse

ACHTERGROND: Universiteit

SECTOR: Cultuur en Sport

POSITIE: Eigenaar van een dansschool 

ORGANISATIE: Conny&Dado

 

Achtergrond & Carrière

Na mijn middelbare school diploma in 1998 ben ik medicijnen gaan studeren aan de universiteit van Graz. Met deze studie stopte ik in 2003. Ondertussen (van 1998 tot 2001) had ik al een dans opleiding afgerond in Wenen. Daar ben ik cum laude  afgestudeerd. Tot 2004 heb ik als dansleraar gewerkt bij de prestigieuze dansschool Kummer in Graz. Daarna ben ik als zelfstandige begonnen met het geven van danslessen bij anderen. In 2007 richtte ik mijneigen dansschool op 'Conny & Dado'. Ik heb me daarvoor bijgeschoold van 2008 tot 2012 op de Sales Management Academie in Wenen.

Nu ben ik voornamelijk bezig met het managen van mijn dansschool. Ik geef nationale en internationale danslessen, maar geef ook workshops in 'etiquette' voor jongeren en 'business codes' voor managers in leidinggevende posities. 


 

Ervaringen

Kansen: Dat is mijn man heb mogen leren kennen in 2004, met wie ik mijn huidige bedrijf heb opgezet.

Uitdagingen: Hoge financiële risico's en vrijwel geen budget toen ik begon met mijn bedrijf. Mijn familie was niet enthousiast over mijn plannen, toen ik stopte de studie medicijnen. Persoonlijk heb ik altijd gevonden dat je dat moet doen wat je echt leuk vindt. Dat is ook de reden dat ik mijn hart heb gevolgd zonder er twee keer over na te denken. Mijn bedrijf is nu natuurlijk gegroeid en het is nu vrij groot, waardoor ik regelmatig met lastige situaties te maken krijg. 

 

Vaardigheden/ambities

Ga weloverwogen om met het nemen van risico's. Goede sociale vaardigheden zijn ook erg belangrijk en je tevreden zijn met jezelf, waardoor je leiding kunt geven. Daarnaast denk ik dat het heel belangrijk is om conflicten te kunnen hanteren en tactisch en strategisch te kunnen handelen.

In mijn werk heb ik natuurlijk ook te maken met fysieke en sociale vaardigheden, ik moet grote groepen kunnen aansturen en ze met een goed gevoel naar huis kunnen laten gaan.

Gespecialiseerde kennis is mijn branche nodig en daar moet je je eigen USP's in vinden.

 

Hints & Tips

De volgende vaardigheden zult je zeker moeten bezitten of trainen: conflict oplossend vermogen, kalmte en een liefdevolle houding. Men suggereert  in de huidige economie soms, dat succes alleen kan worden bereikt door hard te zijn, maar hier ben ik het niet mee eens.

Ik denk dat je innerlijke kracht niet alleen leidt tot succes, maar ook tot geluk. 

 

 

 

  • Default
  • Title
  • Random
load more hold SHIFT key to load all load all

U kunt alle cookies op deze site tegelijk accepteren of blokkeren