EnglishΕλληνικάΕspañolčeštinaDeutschItalianoNederlandsSlovenščina

Eva Schober

Met liefde en plezier kun je alles creëren. 

Over mij


NAAM: Eva Schober

LAND: Oostenrijk

PLAATS: Graz

NATIONALITEIT: Oostenrijkse 

ACHTERGROND: Universiteit

SECTOR: Diensten

POSITIE:  Wedding planner

ORGANISATIE: Management of Schober weddings KG " hoch-zeiten.at

 

Achtergrond & Carrière

Ik ben afgestudeerd op het gebied van toerisme en journalistiek en daarnaast heb ik psychologie gestudeerd (afgestudeerd in 1996). Ondertussen heb ik 25 jaar aan ervaring in sales, marketing en events opgedaan binnen verschillende bedrijven.

In 2002 richtte ik 'hochzeiten.at' op. Mijn twee kinderen waren toen al geboren (2000, 2001). Mijn bedrijf begon flink te groeien en sinds 2005 begon ik ook bruiloften te organiseren in Italië. Vanaf 2014 behoren het organiseren van bruiloften in Slovenië en Kroatië ook tot mijn dagelijkste business.

Tussendoor werk ik ook als trainer voor toekomstige weddingplanners. Sinds 2012 doe ik zelfs de traingingen tot wedding planning aan het instituut voor economische ontwikkeling in Oostenrijk. 


 

Ervaringen

Ik heb altijd een gezin en een carrière gewild. In de sector waarin ik werk is het normaal om hard te werken en vooral in de avonden en weekenden. Omdat ik mijn kantoor aan huis heb, kan ik flexibel zijn voor mijn gezin. Op deze manier kan ik in stressvolle tijden de zaken goed blijven beheersen.

Bovendien zijn de steun van mijn man en grootouders, vooral toen de kinderen nog klein waren, enorm belangrijke factoren geweest in mijn succes. Voordat ik mijn bedrijf heb opgezet, heb ik bij verschillende bedrijven gewerkt waar ik veel ervaring heb kunnen opdoen.

Ik profiteer nog steeds van de ervaringen die ik als professional heb opgedaan en toepas in mijn eigen bedrijf. Nieuwe banen, contacten en ideeën waren altijd dingen die eenvoudig op me af kwamen, zonder dat ik er te veel moeite voor hoefde te doen. Dit heeft me zelfverzekerd gemaakt en ik heb vaak gedacht: 'Dit is precies wat ik wil doen'. Doordat ik niet aan mezelf twijfelde, werd het makkelijker om voor mezelf aan projecten te werken en stap voor stap mijn eigen bedrijf te starten.  

 

Vaardigheden/ambities

De vaardigheden waarvan ik denk dat je ze moet bevatten om te gaan ondernemen: liefde voor wat je doet, organisatorische vaardigheden, nauwkeurigheid, betrouwbaarheid, vriendelijkheid, het vermogen om beknopt te kunnen vertellen, flexibiliteit, hoge mate van betrokkenheid, ondernemend denken, het vermogen om in een team te werken, communicatieve vaardigheden, creativiteit, en probleem/conflict oplossend vermogen. 

 

Hints & Tips

Vraag jezelf goed af wat je echt wil doen. Wat zijn je vaardigheden? Wat kun je beter dan vele anderen? Wat zou je zelfs doen, wanneer je er niet voor betaald krijgt? Ik ben ervan overtuigd dat wanneer je houdt van wat je doet, je de meeste kans maakt om te slagen. Doe alles met liefde en vreugde en probeer overal vreugde in te vinden. Besteed de dingen waar je niet goed in bent uit. Waardeer de mensen met wie je werkt, je klanten, medewerkers en zakelijke partners. Wees nieuwsgierig en open voor nieuwe ideeën. Uitdagingen moeten leuk zijn, en wees vooral blij als je voor een uitdaging komt te staan. 

 

 

 

 

  • Default
  • Title
  • Random
load more hold SHIFT key to load all load all

U kunt alle cookies op deze site tegelijk accepteren of blokkeren