eu flag co funded pos rgb left

EnglishΕλληνικάΕspañolčeštinaDeutschItalianoNederlandsSlovenščina

Iens Boswijk

Ίδρυσε το μεγαλύτερο web site εστιατορίων στην Ολλανδία. Σε 17 χρόνια και το πούλησε τώρα με μεγάλη σύνεση και επιτυχία.

Σχετικά με μένα


ΟΝΟΜΑ: Iens Boswijk
ΧΩΡΑ: Ολλανδία, 
ΠΟΛΗ: Amsterdam
ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ : Ολλανδική
ΣΠΟΥΔΕΣ:  Πανεπιστήμιο Οικονομικά
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ: Βιομηχανία και Υπηρεσίες
ΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ: Ιδιοκτήτρια - Πωλήσεις
ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ:  sold restaurant site Iens.nlOwn link Iens Boswijk Linkedin

 

 

 

Επαγγελματική πορεία

 

Είμαι επιχειρηματίας από το 1987, αφού αποφοίτησα από την εκπαίδευση μου στη «γαλλική και ιταλική κουζίνα» στο Παρίσι. Πρώτη είχα την επιχείρηση catering «ο Πίνακας Iens». Στο τέλος της δεκαετίας του ενενήντα, άρχισα να το site «www.Iens.nl». Ήθελα να εξαπλωθεί ένα νέο είδος πληροφοριών για εστιατόρια που έρχονται από τις απόψεις των καταναλωτών, αντί των εμπειρογνωμόνων. Πρώτα μόνο σε έντυπους οδηγούς εστιατορίων ανά πόλη ή περιοχή, αλλά σύντομα με το επερχόμενο διαδίκτυο. Τώρα μπορείτε να αφήσετε τα σχόλιά σας απευθείας στην πλατφόρμα, η οποία είναι σε όλο τον κόσμο για να διαβαστεί
Ήμασταν μία από τις πρώτες διαδραστικές πλατφόρμες. Τα εστιατόρια έπρεπε να συνηθίσουν σε αυτό το νέο τρόπο αξιολόγησης των προσπαθειών τους. Με 2 εκατομμύρια επισκέπτες το μήνα, τώρα είμαστε ο μεγαλύτερος ιστότοπος εστιατόριου της Ολλλανδίας . Επίσης, λειτουργεί τώρα ως βιβλίο επισκεπτών για τα εστιατόρια, λόγω του γεγονότος μπορείτε να «κλείσετε» το τραπέζι σας μέσω της πλατφόρμας μας: Iens.nl

 

 

Επαγγελματική εμπειρία

Πριν από 17 χρόνια, ξεκίνησα στο παροιμιώδες «τραπέζι κουζίνας», γράφοντας σε laptop και κάνοντας ποδήλατό μου μέσα από τις πόλεις. Μετά από 3 χρόνια το δούλευα προσωρινά από κοινού με ένα επιχειρηματικό εταίρο. Το Iens έχει τώρα ένα προσωπικό 40 ατόμων.
Από τις αρχές επενδυτές κεφαλαίου επένδυσαν πολλά. Ασχολήθηκα με της εξωτερικές επαφές και με την σύνδεση χρηστών και εστιατόριων, διοργάνωση εκδηλώσεων και προσφορών. Στην αρχή ήταν αρκετά δύσκολο να κερδίζω χρήματα με το διαδίκτυο. Η καινοτομία του συστήματος στο διαδίκτυο μετά από 8 κυρίως χρόνια κόστισε πολλά χρήματα.
Για να είναι σε θέση να πουλήσω την επιχείρηση Iens συγχωνευτήκαμε το δικτυακό τόπο κρατήσεων Seatme το 2012. Έτσι, δημιουργήθηκε η επιπλέον υπηρεσία κράτησης τραπεζιού. Για εστιατόρια η υπηρεσία αυτή ήταν ένα μεγάλο πλεονέκτημα και το ίδιο το αντίκτυπο του Iens έγινε πιο θετικό. Ο διευθυντής του Seatme αναδιοργάνωσε το Iens σε μια ακόμη πιο λιτή εταιρεία.
Η διαδικασία πώλησης καθοδηγήθηκε από την Ολλανδική Corporate Finance. Εντός 2 μηνών το 2015 η Iens είχε πωληθεί στο TripAdvisor. Ένα λογικό εταίρο, ο οποίο θα είναι σε θέση να κάνει ένα επόμενο βήμα για την ανάπτυξη ενός συστήματος για την ευρωπαϊκή αγορά, με τοπικές πληροφορίες. Το αρχικό μου όνειρο.
Έχω αποσυρθεί από την Iens τώρα. Λίγο τρομακτικό, αλλά θα πρέπει να το αφήσω πίσω μου και μου αρέσει να κοιτάζω γύρω μου για νέες ευκαιρίες.

 

Ατομικές δεξιότητες

Κατά τη διάρκεια 17 χρόνων έχω περάσει απ’ όλα τα επιχειρηματικά καθήκοντα. ’Έχω ένα ταλέντο στο μάρκετινγκ, τις επαφές και την καινοτομία. Πάντα ψάχνω νέες ιδέες για τη βελτίωση των υπηρεσιών και των προϊόντων μας, για προστιθέμενη αξία στις ομάδες-στόχους μας, τους καταναλωτές και τα εστιατόρια. Έτσι, θα πρέπει να έχετε και τους ανθρώπους για την καθημερινή διαχείριση και τη χρηματοδότηση. Θα είμαι πάντα μια επιχειρηματίας. Κάνω συμβουλευτική σε μερικούς ανθρώπους και οργανισμούς με μεγάλη επιτυχία, αλλά προτιμώ να δημιουργώ μόνη μου.
Το επόμενο βήμα μου; Μια περίοδος εκπαιδευτικής άδειας για να καθαρίσει το μυαλό μου και να ξεκουραστώ. Είμαι βέβαιη ότι μια νέα χρυσή ευκαιρία θα έρθει στην πορεία μου, μέσω του εκτεταμένου δικτύου μου στα εστιατόρια και τις επιχειρήσεις στο Διαδίκτυο.

 

Προτάσεις και συμβουλές

1. Δουλεύετε μαζί με έναν εταίρο; Χωρίστε τα καθήκοντα αμέσως Αν αποφασίσετε να πάτε την επιχείρηση με έναν εταίρο, κάντε σαφή ραντεβού για να μοιραστούν τα καθήκοντα. Αποτρέπει την διπλή δουλειά και την απογοήτευση.
2. Μεταφέρετε τα ειλικρινή και βαθιά εσωτερικά συναισθήματά σας σε ένα επιχειρηματικό σχέδιο και ακολουθήστε το. εσωτερικές μονάδες είναι πιο σημαντικά περιουσιακά σας στοιχεία. Όποιος εισέρχεται σε μια επιχείρηση μόνο για να κερδίσει χρήματα, θα αποτύχει.
3. Γράψτε ένα σχέδιο πριν από την έναρξη και πάρτε το χρόνο σας για να το αναπτύξετε. Τσεκάρετε τα σχέδιά σας με τους φίλους, αλλά και με την κριτική σας σκέψη. Μην φοβάστε για τις αρνητικές αντιδράσεις, αλλά να μεταφράστε και να μετατρέψτε τις αντιρρήσεις στο σχέδιο σας.
4. Διαχειριστείτε τα χρήματα των επενδυτών, σαν να είναι δικά σας λεφτά .Ερωτηθείτε: Θα επένδυα στον εαυτό μου; Πόσο? Σε κακές στιγμές, θα μπορούσα να βάλω ένα επιπλέον κεφάλαιο ; Μπορείτε πραγματικά έχετε μεγαλύτερη επιτυχία, αν είστε σε θέση διαχειρίζεστε τα χρήματα άλλων ανθρώπων, όπως τα δικά σας.
5. Μια αναπτυσσόμενη επιχείρηση; Μείνε στην τεχνογνωσία, τις αξίες και τα ταλέντα. Ψάξτε για τα άτομα που να προσθέτουν ποιότητα στην επιχείρηση σας. Εμπιστευτείτε τις δικές σας συγκεκριμένες ιδιότητες και επιμείνετε σε αυτές. Φυσικά μπορείτε να αναπτύξετε νέες δεξιότητες.. Κανείς δεν είναι σε θέση να κάνει τα πάντα τέλεια.
6 Προσθέτοντας αξία. Αν προσθέσετε αξία μπορείτε να αφήσετε αναπτυχθεί μια επιχείρηση / υπηρεσία / προϊόν.

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Samira Bouchibti Vreneli Stadelmaier »

 • Default
 • Title
 • Random
 • Κοσμήτορας και Διευθύντρια του  Bled School of Management και πρόεδρος του οργανισμού CEEMAN 

  Read More
 • Επαγγελματίας δημοσιογράφος που αγαπά το διάβασμα, τα ταξίδια, να μαθαίνει και να κατανοεί

  Read More
 • Η πρώτη Σλοβένα γυναίκα υποψήφια Πρόεδρος, πρώην Υπουργός Δικαιοσύνης

  Read More
 • είναι επίσης ενεργή και σε άλλους τομείς πέρα από πολιτικές δράσεις και φιλανθρωπικές αποστολές. Υποστηρίζει τις γυναίκες και το θέατρο

  Read More
 • Η Maddalena Santeroni είναι πρόεδρος του συνεταιρισμού “Amici della GNAM”, ενός συνεταιρισμού που στόχο έχει την εύρεση πηγών υποστήριξης του

  Read More
 • "'Ηθελα Περισσότερα!“

  Read More
load more hold SHIFT key to load all load all

 • Default
 • Title
 • Random
load more hold SHIFT key to load all load all

Μπορείτε εύκολα να αποδέχεστε ή να απορρίπτετε τα cookies σ΄ αυτόν τον ιστότοπο επιλέγοντας