eu flag co funded pos rgb left

EnglishΕλληνικάΕspañolčeštinaDeutschItalianoNederlandsSlovenščina

Lucia Lotti

Η Lucia Lotti είναι δικηγόρος στην Gela. Ποτέ δεν αντιμετώπισε τις εργασιακές απαιτήσεις ως εμπόδιο, ακόμα και όταν ήταν περίπλοκες και δύσκολες, πάντοτε μετέτρεπε τις δυσκολίες σε "πλούτο"

Σχετικά με μένα


ΟΝΟΜΑ: Lucia Lotti 
ΧΩΡΑ: Ιταλία
ΠΟΛΗ: Ρώμη
ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ : Ιταλική 
ΣΠΟΥΔΕΣ:  Πτυχίο
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ: Νομική
ΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ: Δικηγόρος στην Gela

 

Επαγγελματική πορεία

Αποφοίτησα από τη Νομική του Πανεπιστημίου της Φλωρεντίας το 1979, πήρα άδεια ασκήσεως επαγγέλματος το 1981 και ορίστηκα δικαστής το 1983 (26 ετών), ενώ ξεκίνησα να εργάζομαι σε πολλές πόλεις. Η πρώτη φορά δεν ήταν εύκολη αν λάβουμε υπόψη την τεράστια ευθύνη που με ¨βάραινε" και το γεγονός πως ήταν η πρώτη επαγγελματική μου εμπειρία. Ωστόσο ο ενθουσιασμός μου και η αποφασιστικότητά μου ήταν τα "καύσιμά" μου.
Το 1989 διορίστηκα Εισαγγελέας στο Δικαστήριο της Ρώμης, όπου εργάστηκα μέχρι το 2008. Για μία περίοδο είχα μετατεθεί στο Μιλάνο.
Την περίοδο 200-2008 διορίστηκα στο Τμήμα Δημόσιου Κατήγορου κατά της Μαφίας στη Ρ'ωμη και έλαβα μέρος σε διάφορες έρευνες και διώξεις οργανωμένου εγκλήματος.
Τον Απρίλιο του 2008 διορίστηκα δικηγόρος στην Gela, όπου εργάζομαι επί του παρόντος.

 

Επαγγελματική εμπειρία

Είμαι παντρεμένη και έχω μία κόρη 26 ετών. Ποτέ δεν αντιμετώπισα τις απαιτήσεις της δουλειάς ως εμπόδιο, ούτε ακόμα όταν ήταν περίπλοκες και δύσκολες. Πάντα μετέτρεπα τις δυσκολίες σε προκλήσεις.
Η αλλαγή μέρους εργασίας και αρμοδιοτήτων ήταν αποφασιστικής σημασίας στη διεύρυνση της αντίληψής μου και στη μετέπειτα τελειοποίηση μεθόδων και στρατηγικών.
Συχνά ήταν απαραίτητο να ανατρέξω στην ισχύ μου, το κουράγιο μου και την αποφασιστικότητά μου, προκειμένου να εξασφαλίσω την παρουσία των θεσμών στο πεδίο και να προσφέρω Δικαιοσύνη στην κοινότητα.
Η καριέρα μου είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσα, ειδικά τα οχτώ χρόνια που αντιμετώπισα το οργανωμένο έγκλημα στη Ρώμη, όπου είχα την ευκαιρία να διευρύνω το πεδίο δράσης. Συγκεκριμένα, είχα να κάνω με διεθνείς εγκληματίες και να αναλάβω έρευνες ανάλογου βεληνεκούς.
Θεωρώ πολύ σημαντική την τρέχουσα εμπειρία μου στη Σικελία. Είναι περίπλοκο και δύσκολο μεν, αλλά έντονο και υπό εξέλιξη. Θα μπορούσα να εργαστώ στην οργανωτική πρωτοπορεία, την ανάπτυξη στρατηγικών για την καταπολέμηση των προσβολών και την ενίσχυση της λογοδοσίας.

 

Ατομικές δεξιότητες

Στη δουλειά μου είναι πολύ απαραίτητη στην ανάλυση των δεδομένων και παραγόντων, η ακριβής αναπαράσταση των γεγονότων και η επακόλουθη ταξινόμησή τους. Με την πάροδο του χρόνου επιχείρησα να τελειοποιήσω μεθόδους και επιτυχείς στρατηγικές, στοχεύοντας τόσο σε γενική θέαση των γεγονότων, όσο και στην εστίαση στην βέλτιστη χρήση ανθρώπινου δυναμικού και υλικών πηγών και στη συνεχή επιχειρισιακή συνεργασία με τους συναδέλφους μου, συνεταίρους, ερευνητές, όπως επίσης και στην αρμονική συνέχεια της κατάρτισής του

 

Προτάσεις και συμβουλές

 Το να αποκτήσεις πραγματική αυτονομία στον εργασιακό τομεία είναι βασικό. Διατηρώντας την ικανότητα της άρθρωσης των αξιολογήσεων και επιλογών ανά πάσα στιγμή είναι η βάση του αυτοσεβασμού και προϋπόθεση του "δούναι και λαβείν". Σημαντικό είναι να μην παγιδευόμαστε σε κλισέ, να αναπτύξουμε κριτική σκέψη, να μη φοβόμαστε τη σκληρή δουλειά, ειδικά εάν πρόκειται για το κοινό καλό.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Clara Maria Cesarini Cristiana Mariani »

 • Default
 • Title
 • Random
 • "Το να έχετε δική σας επιχείρηση απαιτεί  μεγάλο πάθος για τη δουλειά σας και σκληρή δουλειά κάθε μέρα."

  Read More
 • Στην εταιρεία της, είναι οραματίστρια και αυτή που τα υλοποιεί .

  Read More
 • Ήταν  δικαστής και σήμερα είναι συνταξιούχος . Ήταν Πρόεδρος του Συλλόγου των Ιταλών δικαστών για ανηλίκους και για την οικογένεια και

  Read More
 • Το πάθος της είναι να δουλεύει με κόσμο.

  Read More
 • Διευθύντρια στην ABNAMRO δίνει συμβουλές καριέρας για κάθετη και οριζόντια ανάπτυξη καριέρας σε (μεγάλες) επιχειρήσεις

  Read More
 • Η Rosanna Ventrella έχει πτυχίο στις Επιχειρήσεις και τα Οικονομικά και είναι επιχειρηματίας.
  Λατρεύει την Τέχνη και την Ομορφιά. Είναι

  Read More
load more hold SHIFT key to load all load all

 • Default
 • Title
 • Random
load more hold SHIFT key to load all load all

Μπορείτε εύκολα να αποδέχεστε ή να απορρίπτετε τα cookies σ΄ αυτόν τον ιστότοπο επιλέγοντας