eu flag co funded pos rgb left

EnglishΕλληνικάΕspañolčeštinaDeutschItalianoNederlandsSlovenščina

Marcella Mallen

Eίναι μητέρα, σύζυγος και manager.Είναι καθηγήτρια σε μαθήματα management, έχει εκδόσει πολλά επιστημονικά άρθρα στο αντικείμενο της και είναι μία από τους συγγραφείς του βιβλίου "D effect" με θέμα τις γυναίκες σε ηγετικούς ρόλους. Από το 2007 είναι Πρόεδρος του Manageritalia Rome, έναν αντιπροσωπευτικό όμιλο διεύθυνσης και υψηλού επαγγελματισμού στον τομέα της παροχής υπηρασιών.

Σχετικά με μένα


 

ΟΝΟΜΑ: Marcella Mallen
ΧΩΡΑ: Ιταλία 
ΠΟΛΗ: Ρώμη
ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ : Ιταλική
ΣΠΟΥΔΕΣ:  Πτυχίο 
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ: Υπηρεσίες
ΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ: Ηγετικοί ρόλοι στη Manageritalia
ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ:  Manageritalia 

 

Επαγγελματική πορεία

 Ονομάζομαι Marcella Mallen, είμαι μαμά, σύζυγος και manager. Γενήθηκα στη Γένοβα, ζω και εργάζομαι στη Ρώμη. Είμαι συγγραφέας άρθρων με θέμα το management και μία από τους συγγραφείς του βιβλίου "Effect D: Εάν η ηγετικότητα είναι θηλυκή: εξαιρετικές ιστορίες καθημερινών γυναικών." Είμαι παθιασμένη για την τέχνη και εδώ και κάποια χρόνια ζωγραφίζω ακουαρέλες. Μου αρέσει να ταξξιδεύω, να πηγαίνω στο σινεμά, να μαγειρεύω για φίλους στις διακοπές. Καμιά φορά μου λείπει η θάλασσα.

 

Επαγγελματική εμπειρία

 Ξεκίνησα να εργάζομαι στον νομικό κλάδο, παρά σε αυτόν του management, της ανάπτυξης και του training σε εταιρίες. Το να ζω για μεγάλο χρονικό διάστημα σε περιβάλλον με την κατάλληλη ανταγωνιστικότητα μου έδωσε την ώθηση, με έκανε να αναπτυχθώ ώσπου ανέλαβα συνεχ'ως αυξανόμενες υποχρεώσεις. Χάρη στο σχεδιασμό και τη θετική μου προσέγγιση, κατάφερα να έχω ηγετικούς ρόλους στην Manageritalia, έναν όμιλο χαρακτηριστικό του υψηλού επαγγελματισμού των Tertiary και  Prioritalia, οργανισμούς για την κοινωνική δέσμευση των διευθυντικών κοινοτήτων.

Επί του παρόντος διδάσκω σε δημόσια και ιδιωτικά πανεπιστήμια σε μεταπτυχιακά με αντικείμενο την υψηλή εξειδίκευση στο management, και projects  καθοδήγησης και διδασκαλίας των νεότερων γενεών.

 

Ατομικές δεξιότητες

 Οι πιο χρήσιμες δεξιότητες που με βοήθησαν να προσανατολιστώ εν μέσω της πολυπλοκότητας της "γνώσης" ήταν:  περιέργεια και θέληση για μάθηση, η ικανότητα εμπλοκής, το θάρρος και το πάθος που με βοήθησαν να διαχειριστώ τα μεταβατικά στάδια, το να αναγνωρίζω και να εκτιμώ καλούς δασκάλους, ο στόχος να ζω σε πλαίσιο δια βίου μάθησης, η ανάπτυξη προσωπικών και επαγγελματικών ποιοτικών σχέσεων. 

Σήμερα πιστεύω πως κέρδισα ακόμη ευελιξία και την ικανότητα να κινητοποιώ και να δεσμεύω τους ανθρώπους, δίνοντάς τους όραμα και παράδειγμα.

 

 

 

Προτάσεις και συμβουλές

Εμπιστεύσου μόνο τα ίδια σου τα μάτια και όχι την επικριτική ματιά των άλλων. Να έχεις μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, μην πέφτεις στην παγίδα του να μην αισθάνεσαι αντάξια της στοχοθέτησης και ανίκανη να αναλάβεις ηγετικό ρόλο. Όταν αντιμετωπίζεις νέες προσκλήσεις σταμάτα να αναρωτιέσαι εάν θα τα καταφέρεις και ξεκίνα να διερωτάσαι εάν αξίζει όντως τον κόπο. Συμβουλεύω τις νέες γυναίκες να ρισκάρουν και να είναι αυθεντικές μέχρι τέλους, με όλα τους τα ελαττώματα και τα προτερήματα. Να γίνουν ηγέτες παραμένοντας γυναίκα

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Marcella Smocovich Luisa Franchina »

 • Default
 • Title
 • Random
 • Diana Chiaraluce, 40 ετών , εργάζεται στο τμήμα ανθρωπίνων πόρων σε μια από τις πλέον σημαντικές Ιταλικές τράπεζες.

  Read More
 • είναι αποφασισμένη να βοηθήσει τους πάντες να επιλύσουν τα πάντα, όλα.

  Read More
 • Ίδρυσε το μεγαλύτερο web site εστιατορίων στην Ολλανδία. Σε 17 χρόνια και το πούλησε τώρα με μεγάλη σύνεση και επιτυχία.

  Read More
 • καταλαβαίνει τις τεχνολογίες και επιθυμεί να μοιραστεί την εμπειρία της στην ηγετική οργάνωση και διοίκηση.

  Read More
 • Πετάξτε στο φεγγάρι - Ακόμα κι αν δεν φτάσετε θα είστε κάπου στ' αστέρια — Brian Littrell

  Read More
 • Πρωτοπόρος στον τομέα της εργονομίας και της εργασιακής διαδικασίας.

  Read More
load more hold SHIFT key to load all load all

 • Default
 • Title
 • Random
load more hold SHIFT key to load all load all

Μπορείτε εύκολα να αποδέχεστε ή να απορρίπτετε τα cookies σ΄ αυτόν τον ιστότοπο επιλέγοντας