eu flag co funded pos rgb left

EnglishΕλληνικάΕspañolčeštinaDeutschItalianoNederlandsSlovenščina

Jana Klampflová

είναι μία έμπειρη νεαρή γυναίκα που μπορεί να επηρεάσει γυναίκες άλλων ηλικιών

Σχετικά με μένα


ΟΝΟΜΑ: Jana Klampflová
ΧΩΡΑ: Τσεχία
ΠΟΛΗ: Πράγα
ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ : Τσεχική
ΣΠΟΥΔΕΣ:  Πανεπιστημιακός Τίτλος
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ: Εκπαίδευση
ΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ: executive consultant, λέκτορας, μέντορας
ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ:  GENDER Consulting, s.r.o.

 


Επαγγελματική πορεία

Για την τωρινή μου καριέρα ήταν κρίσιμης σημασίας το θέμα της διπλωματικής μου εργασίας, που με οδήγησε και στον τομέα στον οποίο πέτυχα. Ξεκίνησα την καριέρα μου σε διοικητικές θέσεις, αλλά οι συγκυρίες, η φοίτηση σε δύο πανεπιστήμια και η εύρεση των ενδιαφερόντων και ταλέντων μου, έγιναν η πνοή στο ξεκίνημα της δικής μου επιχείρησης. Οι απειλές μετατράπηκαν σε ευκαιρίες και κίνητρα για επαγγελματική ανέλιξη στην περίπτωσή μου.  Εξαρτάται πάντα από την οπτική γωνία. Σήμερα θεωρώ πολύ σημαντικό το να θέτω προτεραιότητες και να διατηρώ την ισορροπία ανάμεσα σε δουλειά και ζωή.

 

 

Επαγγελματική εμπειρία

Από την αρχή κιόλας της εταιρίας δόθηκαν τόσο το γενικότερο πλαίσιο, όσο και ο τρόπος που η εργασία θα οργανωνόταν- η οικονομία χρόνου και κόστους οδήγησαν σε πιο σπιτικό σύστημα. Καταρχήν ήταν λάθος να μην προσλάβουμε κατευθείαν έναν επαγγελματία λογιστή.
Τα χρήματα δεν ήταν το "κλειδί" για το ξεκίνημα της επιχείρησης τόσο, όσο το ανθρώπινο κεφάλαιο.
Κρίσιμη είναι η συνεχής ισορροπία δουλειάς-ζωής - σε μία συγκεκριμένη περίοδο. Κρίσιμη υπήρξε ακόμα η ύφεση της εταιρικής ανάπτυξης, αλλά τέθηκαν προτεραιότητες και γνωρίζω τι θέλω να πετύχω.
Το πανεπιστήμιο ήταν το "κλειδί" για μένα, αλλά και ειδικότερα το γεγονός πως βρέθηκα σε ένα αντακείμενο πάνω στο ποίο ήθελα να αναπτυχθώ. Ταυτοχρόνως βρήκα συνέταιρο.Το να χτίζεις σχέσεις είναι βασικό στις επιχειρήσεις. Παραδόξως στο ξεκινήμα μιας εργασιακής σχέσης στην οποία βασίστηκα, απέτυχα, αλλά υπήρξαν και άλλες. Το καλύτερο σημείο αναφοράς είναι ένας ικανοποιημένος πελάτης.

 

Ατομικές δεξιότητες

Οι ικανότητές μου είναι η άμεση αντίδραση και η ικανότητα να απορροφώ πληροφορίες και να τις χρησιμοποιώ αποτελεσματικά, ουσιαστική αντίληψη της κατάστασης, δημιουργικότητα και ικανότητα να φέρνω τα πράγματα εις πέρας. Ακόμα, συναίσθηση, ικανότητα σύνδεσης πολλαπλών βραχιώνων/τομέων σε ένα επουσιώδες σύνολο.

Είμαι ικανή να αντλώ από την εμπειρία μου συμβουλές για τους άλλους. Σε περίπτωση διαμαχών επιδιώκω την ομόνοια. Η προσώπικη εξέλιξη των συναδέλφων μου είναι σημαντική για εμένα. Μου αρέσει να χτίζω συνεργατικές σχέσεις. Είμαι ικανή να μαθαίνω και να εφαρμόζω νέα δεδομένα στην εργασία μου. Γνωρίζω και χρησιμοποιώ τις επιθυμητές τεχνικές για να κάνω καλά τη δουλειά μου.

 

 

Προτάσεις και συμβουλές

Το να διοικείς την επιχειρήσή σου σημαίνει να είσαι πολύ ευέλικτος, υπεύθυνος, οργανωτικός και να μη χάνεις το κίνητρο, τον σκοπό και το νόημα. Αυτές είναι οι προσωπικές μου συμβάσεις , βασισμένη στις οποίες ακόμη δουλεύω.
Εμπνεύστηκα από την ιδέα πως μπορώ να δημιουργήσω νέα προϊόντα με αυθεντικό στυλ.
Πάντα υπάρχει κάποιος τρόπος, το μόνο που χρειάζεται είναι θέληση. Η επιχειρηματικότητα είναι για μένα πηγή ελευθερίας, αδρεναλίνης και της απόλυτης ολοκλήρωσης.
Ταυτόχρονα μία πηγή θετικής αίσθησης πως κάνω κάτι που έχει ξεκάθαρο νόημα και αντίκτυπο στον περίγυρο.
Η συμβουλή μου σε σας είναι να μη φοβάστε και να κυνηγάτε αυτό στο οποίο πιστεύετε.
Ο χαρακτήρας μου πραγματικά με βοήθησε-η ιδεολογία μου, ο ενθουσιασμός, το κίνητρο, το όραμα, η άποψη, το τελέντο και το γεγονός πως η συνεχής κατάρτιση δεν είναι για μένα αναγκαιότητα, αλλά χόμπυ.

 

 

 

 

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Marie Petrovová Jana Karásková »

  • Default
  • Title
  • Random
load more hold SHIFT key to load all load all

  • Default
  • Title
  • Random
load more hold SHIFT key to load all load all

Μπορείτε εύκολα να αποδέχεστε ή να απορρίπτετε τα cookies σ΄ αυτόν τον ιστότοπο επιλέγοντας