eu flag co funded pos rgb left

EnglishΕλληνικάΕspañolčeštinaDeutschItalianoNederlandsSlovenščina

Samira Bouchibti

είναι μια ευέλικτη πολιτικός και συγγραφέας. Είναι το πρώτο μέλος του κοινοβουλίου, σήμερα είναι μέλος της περιφέρειας Amsterdam. Ειδικεύεται στα πολυ-πολιτισμικά στοιχεία.

Σχετικά με μένα


ΟΝΟΜΑ: Samira Bouchibti
ΧΩΡΑ: Ολλανδία,
ΠΟΛΗ:  Amsterdam
ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ : Ολλανδική
ΣΠΟΥΔΕΣ:  Δημοσιογραφία
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ: Πολιτική
ΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ: Αυτοαπασχολούμενη σύμβουλος και συγγραφέας  στην πολιτική και τον πολυπολιτισμό τομέα
ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ:  http://samirabouchibti.nl/

 

Επαγγελματική πορεία

Ζω ήδη εδώ και 42 χρόνια στην Ολλανδία. Γεννήθηκα στη Φεζ του Μαρόκου και 2 ετών, ήρθα εδώ με τη μητέρα μου και τους πέντε αδελφούς και αδελφές μου, για την οικογενειακή επανένωση. Η δυναμική μητέρα μου έλεγε πάντα, να αναλάβω μόνη μου τη φροντίδα του εισοδήματος μου . Έτσι, εκτός από τις σπουδές μου πάντα δούλευα. Θέλω επίσης θέλω συνεισφέρω για την κοινωνία μας. Συνδύασα την αμειβόμενη εργασία με την εθελοντική εργασία, για παράδειγμα, είμαι μέλος του διοικητικού συμβουλίου της womeninc. Δεδομένου ότι έχω μια 3 χρονών κόρη, έπρεπε να μειώσω την εθελοντική εργασία μου λίγο.
Έγινα μέλος του κοινοβουλίου στα 36η μου για το PvdA (α σοσιαλδημοκρατικό κόμμα). Εξελίχτηκα σε μια φιλελεύθερη. Τώρα είμαι (μερικής απασχόλησης) μέλος του Συμβουλίου του Άμστερνταμ για το VVD (φιλελεύθεροι). Το να αλλάξουμε πραγματικά τα πράγματα, και να είμαι ενεργή στην πολιτική, είναι πολύ σημαντικό για μένα. Ένα παράδειγμα? Σήμερα τα μουσεία είναι ανοικτά μέχρι τις 18.00. Προσπαθούμε να τους πείσουμε να ανοίγουν για περισσότερες ώρες.
Εκτός από την πολιτική, είμαι ενεργή στην παραγωγή ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών προγραμμάτων, είναι επικεφαλής σε συνέδρια, κάνω παρουσιάσεις και γράφω βιβλία και άρθρα, κυρίως για τα πολυ-πολιτισμικά στοιχεία.
Αν θα μπορούσα να αφήσω μια κληρονομιά, ακόμη και μια μικρή συμβολή σε μια καλύτερη θέση, και καλύτερη κατανόηση και ερμηνεία του Ισλάμ και των μουσουλμάνων, θα ήμουν πολύ ικανοποιημένη. Η κόρη μου, με μαροκινό και ολλανδικό αίμα, θα έχει ακόμα περισσότερο την ευκαιρία να αναπτύξει τα ταλέντα της στην ελευθερία..

 

Επαγγελματική εμπειρία

Όντας αυτοαπασχολούμενη μου ταιριάζει απόλυτα. Η ελευθερία του λόγου, σκέψης και εργασίας είναι το σύνθημα της ζωής μου. Μερικές φορές αισθάνομαι ένα βάρος. Θα πρέπει να χειριστώ πολλές διαφορετικές εργασίες, που προκαλούνται από διαφορετικούς ρόλους, που πρέπει να εκπληρώσω σαν γυναίκα. Μπορείτε να ευεργετήσετε το παιδί σας, το σύζυγός σας και την οικογένειά σας χρησιμοποιώντας το χρόνο σας. Από την άλλη πλευρά θα πρέπει επίσης να επιτρέψετε στον εαυτό σας να βρει χώρο για να βγείτε έξω, σε ένα μουσείο ή διαβάζοντας αυτό το υπέροχο βιβλίο.
Ως αυτοαπασχολούμενη επαγγελματίας (α solopreneur με ευρωπαϊκούς όρους) θα πρέπει να προσφέρετε καλή ποιότητα σε πολλούς πελάτες. Με όλες αυτές τις απαιτήσεις, το μυαλό σας μερικές φορές μετατρέπεται σε ένα μικρό χάος. Ωστόσο, λόγω των εργασιών η πραγματικότητα είναι τόσο πολλή διασκέδαση ορίζοντας συμβουλές για να διατηρήσω την θετική μου ενέργεια.

 

 

Ατομικές δεξιότητες

Οι γυναίκες είναι σε θέση να συνδυάσουν πολλά διαφορετικά πράγματα, για πολλαπλά καθηκόντα. Αυτό κάνει τους καλούς επιχειρηματίες και διευθυντές. Μπορεί οι άνδρες να είναι περισσότερο σε θέση να επικεντρωθούν σ’ ένα πράγμα τη φορά. Εν πάση περιπτώσει, τα δύο αυτά ταλέντα θα καλύτερα να συνδυαστούν σε επιχειρήσεις, σε κορυφαία και μεσαία στελέχη. Έτσι, οι γυναίκες: όχι μόνο εισέρχονται στον επιχειρηματικό κόσμο, αλλά συνεχίζουν να κάνουν καλά την δουλειά τους.

 

Προτάσεις και συμβουλές

9 Συμβουλές για τις γυναίκες για να κρατήσουν την θετική ενέργεια τους, για όλη τη δουλειά που αγαπούν τόσο πολύ και τους δίνει διασκέδαση:
1. Μην είστε σκληρές με τον εαυτό σας
2. Μην βάζετε τις ελπίδες σας πάρα πολύ ψηλά
3. Κάτι Καλό είναι αρκετό
4. Αισθήματα ενοχής είναι δύσκολο να χειριστούν, δώστε στον εαυτό σας το χώρο σας, όπως μπορείτε να δώσετε και σε άλλους
5. Κάντε ένα βήμα την φορά, αγκαλιάστε την ημέρα σας
6. Αναπτύξτε τα ταλέντα σας
7. Να είστε ικανοποιημένοι με την έστω και ελάχιστη συνεισφορά
8. Ανακαλύψτε τον εαυτό σας και ποιός θέλετε να είστε.
9. Σκεφτείτε τις δικές σας ιδέες, επίσης, χωρίς να ακολουθείτε την πεπατημένη.
Τυχερό ρητό: Το να είσαι ο εαυτός σου είναι το μόνο πράγμα που μπορεί να γίνεις

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Conny van den Hoff and Jantina Haan Iens Boswijk »

 • Default
 • Title
 • Random
 • είναι αυθεντική και μπορεί να βρει ενδιαφέροντες τρόπους για να κάνει τους άλλους να καταλάβουν και να χρησιμοποιήσουν σωστά τα

  Read More
 • Το ότι ξεπέρασε τις δυσκολίες του να γίνει Μαέστρος Ορχήστρας και δημιούργησε τη δική της Ορχήστρα "Le Muse"

  Read More
 • Εκείνος που πηγαίνει αργά και σταθερά κερδίζει τον αγώνα

  Read More
 • Η Patrizia De Luise είναι μία δυναμική και δραστήρια γυναίκα, μητέρα και επιχειρηματίας, όπως επίσης και πρόεδρος του Confesercenti Genoa.

  Read More
 • είναι μία έμπειρη νεαρή γυναίκα που μπορεί να επηρεάσει γυναίκες άλλων ηλικιών

  Read More
 • Επιχειρηματίας, ιδιοκτήτρια ασφαλιστικού γραφείου  από την Allianz

  Read More
load more hold SHIFT key to load all load all

 • Default
 • Title
 • Random
load more hold SHIFT key to load all load all

Μπορείτε εύκολα να αποδέχεστε ή να απορρίπτετε τα cookies σ΄ αυτόν τον ιστότοπο επιλέγοντας