eu flag co funded pos rgb left

EnglishΕλληνικάΕspañolčeštinaDeutschItalianoNederlandsSlovenščina

Gabriele Metz

Εκείνος που πηγαίνει αργά και σταθερά κερδίζει τον αγώνα

Σχετικά με μένα


 

ΟΝΟΜΑ: Gabriele Metz
ΧΩΡΑ: Αυστρία
ΠΟΛΗ: Graz
ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ : Αυστριακή
ΣΠΟΥΔΕΣ:  Πανεπιστήμιο
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ: Πολιτική  / Επιστήμες
ΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ: Ιδρύτρια και Διευθύντρια του Institute (Graz)
ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ:  Gender Insititut

 


Επαγγελματική πορεία

 

Έπειτα από την αποφοίτησή μου ξεκίνησα διάφορες δουλειές γραφείου.Το 1985, 1986, 1989 και 1990, γέννησα τα τέσσερα παιδιά μου. Κατά τη διάρκεια της μητρότητας το 2001, δραστηριοποιήθηκα στη διοργάνωση εκδηλώσεων, στην εκπαίδευση στο εξωτερικό όπως Sahara Travels και ξεκίνησα έναν συνδυασμό σπουδών στα παιδαγωγικά, την ψυχολογία, την εκπαίδευση ενηλίκων και τις σπουδές πάνω στο γυναικείο φύλο.
Μέχρι 2011, αυτοαπασχολήθηκα σαν εκπαιδεύτρια ενηλίκων , (εκπαίδευση στην επικοινωνία, coaching, ενδυνάμωση γυναικών), αλλά και σε άλλα δραστηριότητες όπως διαδικτυακές πωλήσεις και τη διαδικασία ασφάλισης η οποία εξασφάλισε το προηγούμενο εισόδημά μου.

Επαγγελματική εμπειρία

Οι ευκαιρίες μου έχουν τις ρίζες τους στους παρακάτω παράγοντες:
Επαγγελματική δραστηριότητα και άμεσες πωλήσεις: καλή εκπαίδευση ώστε να αποκτήσω αυτοπεποίθηση καθώς και εξάσκηση σε μια εικόνα που πείθει. Επίσης, γνώση των μεθόδων αξιοποίησης επαφών και δικτύων.

Στόχευση στον πρώτο επαγγελματικό στόχο (gender mainstreaming) με 100% εξειδίκευση: δίκτυα , επαφές, διαπραγματεύσεις ->συνήγορος του πολίτη για κορίτσια και γυναίκες στην Graz.

Το project "Girls in Aviation": αναγνώριση, σεβασμός, ενδιαφέρον εκ μέρους του τύπου, ευκαιρίες για συμμετοχή σε Δ.Σ (π.χ. Πρόεδρος της Ένωσης Γυναικών των Αυστριακών πιλότων, Executive του Aero Club Styria, Πρόεδρος του Γραφείου Παιδιών Styria)

Οι προκλήσεις τις οποίες έπρεπε να αντιμετωπίσω:
Να ξεκαθαρίσω τον επαγγελματικό μου στόχο
Να κυνηγήσω με πάθος τον στόχο μου, παρ΄ότι ο συνεργάτης μου δεν τον θεωρούσε πολλά υποσχόμενο.
Πολλά χρόνια εργασίας στο σπίτι με περιορισμένο χώρο. Αυτός ο τρόπος εργασίας παρόλα αυτά μου έδωσε την ευκαιρία να εξισορροπήσω την επαγγελματική με την οικογενειακή μου ζωή.
Έπρεπε να κάνω πολλές δουλειές ταυτόχρονα προκειμένου να εξασφαλιστώ οικονομικά.
Έπρεπε να απορρίψω δουλειές οι οποίες δεν ήταν οικονομικά ασφαλείς εκείνο το χρονικό διάστημα, αλλά μακροπρόθεσμα υπόσχονταν 100% επιτυχία.
Να εξασφαλίσω τον σεβασμό των ανδρών που βρίσκονταν σε θέσεις ισχύος.

 

Ατομικές δεξιότητες

Ανοιχτή σκέψη, εξωστρέφεια, ευρεία σκέψη, κοινωνικότητα, χάρισμα στο networking, ικανότητες στη διαπραγμάτευση.
Δομημένη και αναλυτική σκέψη και εργασία, αυτο - οργάνωση θάρρος να επενδύω
Τα έχω καλά με τον εαυτό μου, αυτοπεποίθηση, πειστικότητα, ενθουσιασμός
Το να εμπνέομαι και ταυτόχρονα να είμαι προσγειωμένη.

 

Προτάσεις και συμβουλές

 

Πρέπει να αγαπάς την ιδέα σου και πρέπει να είσαι εντελώς πεπεισμένη.

Πρέπει να έχεις γερό "πάτημα" στον επαγγελματικό σου χώρο. Τίποτα δεν σε φέρνει περισσότερο σε δύσκολη θέση από το να ξεμένεις από επιχειρήματα, δεδομένα και νούμερα όταν προσπαθείς να προωθήσεις την ιδέα σου.
Ντυθείτε κατάλληλα για σημαντικές συναντήσεις και πηγαίνετε για σοβαρή εμφάνιση, πράγμα που σημαίνει: Μείνετε ρεαλιστές και αληθινοί.
Δημιουργήστε επαφές και δίκτυα. Βάλτε τον εαυτό σας στην πρώτη γραμμή, πλησιάστε σημαντικά πρόσωπα, διακινίστε την ιδέα σας και ζητήστε προσωπικά ραντεβού προκειμένου να την παρουσιάσετε. > Το λιγότερο σημαίνει περισσότερα! Κατά τη διάρκεια της πρώτης επαφής το μόνο σημαντικό είναι να σας δουν και να σας ακούσουν. Δεν μπορείτε να πιέσετε τίποτα, κάποια project χρειάζονται καιρό για να ωριμάσουν και κάποια άλλα δεν ωριμάζουν ποτέ. Η εμπειρία μου μου έχει δείξει ότι και οι δύο δρόμοι. Το να αφήνετε κάποια projects να χαθούν και να καθαρίζετε το μυαλό σας, σημαίνει ότι είστε ανοιχτές σε νέες ιδέες που απαιτούν όλη σας την προσοχή.

Να ενημερώνεστε συχνά!
Να είστε επίμονες αν είστε πεπεισμένεσ για κάτι. Μην επιτρέψετε στον εαυτό σας να φοβηθεί και ρίξτε τους τόνους παραμένοντας αξιοσέβαστη και σκεπτόμενη.

Be persistent if you are convinced of something, do not let yourself be intimidated and slowed down - remain respectful and sophisticated.

Αντιπρόσωποι: Παραδείγματα: Προσλάβετε έναν φοροτεχνικό και κάποιον για τα λογιστικά σας. Πάρτε βοήθεια για τον καθαρισμό και την τακτοποίηση του σπιτιού, έναν κηπουρό, μια babysitter και αφήστε τον σύντροφό σας να βοηθήσει στο σπίτι , στα παιδιά και στις μικροδουλειές.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Lisa David Dagmar Bojdunyk-Rack »

  • Default
  • Title
  • Random
load more hold SHIFT key to load all load all

  • Default
  • Title
  • Random
load more hold SHIFT key to load all load all

Μπορείτε εύκολα να αποδέχεστε ή να απορρίπτετε τα cookies σ΄ αυτόν τον ιστότοπο επιλέγοντας