EnglishΕλληνικάΕspañolčeštinaDeutschItalianoNederlandsSlovenščina

ESTHER MILLAN

Υλοποιεί πρόγραμμα στήριξης παιδιών και γυναικών στην Ινδία

Σχετικά με μένα


ΟΝΟΜΑ:ESTHER  MILLAN

ΧΩΡΑ: ΙΣΠΑΝΙΑ

ΠΟΛΗ: Σαραγόσα

ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ: Ισπανική

ΣΠΟΥΔΕΣ: Πτυχίο Πανεπιστημίου

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ: Πολιτική/Εκπαίδευση / Επιστήμη, Έρευνα και Τεχνολογία

ΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ: ΙΔΡΥΤΡΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΜΚΟ

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ: Association Amigos de Odisha

 


Επαγγελματική πορεία

Γεννήθηκα το 1953. Σπούδασα και εξελίχθηκα επαγγελματικά στη Σαραγόσα. Πήρα το Διδακτορικό μου Δίπλωμα στις Φυσικές Επιστήμες το 1983. Στη συνέχεια, ανέπτυξα τη σταδιοδρομία μου μέσω πρακτικής και διδακτικής αυτού του γνωστικού αντικειμένου στις Επιστήμες Υγείας. Συνεργάστηκα, από διάφορες θέσεις, με το Πανεπιστήμιο της Σαραγόσα και το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Lozano Blesa, όπου ολοκλήρωσα την ειδίκευσή μου στη Νοσοκομειακή Ακτινοβολία. Στα πλαίσια των επαγγελματικών καθηκόντων μου, συμμετείχα ενεργά σε ένα πρόγραμμα ανάπτυξης και υποστήριξης των παιδιών και γυναικών στην Ινδία. Το 1997, ήρθα σε επαφή με το Ινδικό ίδρυμα Subhadra Mahatab Seva Sadan (SMSS) και ενημερώθηκα για τις δραστηριότητές του αναφορικά με τα παιδιά. Σύντομα, άρχισα να συνεργάζομαι μαζί τους έως ότου ίδρυσα, το 1999, τον Σύλλογο των «Friends of Subhadra Mahatab Seva Sadan» (ASMSS), που απετέλεσε σημείο εκκίνησης του προγράμματος χορηγίας των παιδιών του SMSS. Εγώ και ο συνεταίρος μου υιοθετήσαμε τρία κορίτσια.

 

 

Επαγγελματική εμπειρία

Η πορεία αυτών των χρόνων δεν ήταν εύκολη. Πρώτον, υπήρχε μεγάλη πολιτισμική διαφορά μεταξύ μας, όπως η γλώσσα των φίλων μας από την Odisha. Δεύτερον, οι οικογενειακές και επαγγελματικές υποχρεώσεις ήταν τόσο πολλές, που, αρκετές φορές, περιόριζαν τον χρόνο που αφιέρωνα σε αυτό το πρόγραμμα. Εντούτοις, η αφοσίωση που αισθάνομαι για αυτή τη χώρα και τους ανθρώπους της συνέβαλε στην υπέρβαση όλων των εμποδίων που αντιμετώπισα.

Πιστεύω ότι αυτό που με βοήθησε να φθάσω στη σημερινή θέση μου είναι, αφενός, η εκπαίδευσή και κατάρτισή μου και, αφετέρου, η προσωπικότητα και ο χαρακτήρας μου. Καθοδηγητής μου σε αυτή την πορεία είναι αναμφίβολα ο Vicente Ferrer, ιδρυτής του ιδρύματος που φέρει το όνομά του και το έργο του οποίου στην Ινδία ήταν για ‘μένα πηγή έμπνευσης.

 

 

Ατομικές δεξιότητες

Θεωρώ ότι οι κύριες δεξιότητες ή ατομικά μου χαρακτηριστικά σε σχέση με την πρωτοβουλία μου είναι ότι προσαρμόζομαι εύκολα στις αλλαγές, έχω το χάρισμα να μοιράζομαι και να μεταδίδω εύκολα πληροφορίες, μου αρέσει η συνεργασία και η ομαδική εργασία. Επιπλέον, σχεδιάζω δραστηριότητες και οργανώνομαι εύκολα. Παίρνω εύκολα αποφάσεις και μου αρέσει να θέτω στόχους και να τους επιτυγχάνω. Αξιοποιώ την πείρα και τη συμβουλή των άλλων. Θεωρώ ότι είμαι πρωτοποριακή, συνεργατική, δεκτική, ενεργητική, πρακτική, οργανωτική και επίμονη. Είμαι αρκετά αισιόδοξη, σίγουρη  και ευρηματική, αλλά επίσης λογική και αναλυτικής κρίσης.

 

 

Προτάσεις και συμβουλές

Η κύρια συμβουλή μου είναι να προχωρήσεις, εάν έχεις σαφή ιδέα όσον αφορά τους στόχους που επιθυμείς να πραγματοποιήσεις.

Με γνώμονα την εμπειρία μου, θεωρώ ότι η ανάληψη ενός νέου εγχειρήματος κάνει κάποιον πιο ευέλικτο, πιο οξυδερκή σε σχέση με την επίλυση διάφορων προβληματικών καταστάσεων και ευνοεί τη διαπολιτισμική κατανόηση. Απαιτεί την υπέρβαση των δυσκολιών χωρίς παραίτηση και την αντιμετώπιση των οικονομικών προβλημάτων ή δόλιων συμφερόντων που αναφαίνονται σε κάθε εγχείρημα.

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « MARINA MARTINEZ Monica Oriol »
  • Default
  • Title
  • Random

Μπορείτε εύκολα να αποδέχεστε ή να απορρίπτετε τα cookies σ΄ αυτόν τον ιστότοπο επιλέγοντας