eu flag co funded pos rgb left

EnglishΕλληνικάΕspañolčeštinaDeutschItalianoNederlandsSlovenščina

Ana Lukner

Έχει τρεις εταιρίες και ίδρυσε ένα Φιλανθρωπικό ίδρυμα

Σχετικά με μένα


ΟΝΟΜΑ: Ana Lukner
ΧΩΡΑ: Σλοβενία
ΠΟΛΗ: Ljubljana
ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ : Σλοβενική
ΣΠΟΥΔΕΣ:  Master of Science
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ: Υπηρεσίες, Τρίτος τομέας
ΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ: Ιδρύτρια και CEO 
ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ:  BE-EL GmbH P marketing d.o.o.

 

Επαγγελματική πορεία

Σπούδασα διεθνείς επιχειρήσεις και γερμανική γλώσσα στις ΗΠΑ και πήρα MBA στο marketing στην Σλοβενίας. Μπόρεσα να σπουδάσω στις ΗΠΑ γιατί είχα υποτροφία ως αθλήτρια του τένις. Η πρώτη μου δουλειά ήταν στην φαρμακευτική εταιρεία Lek.
Είχα πολλές ιδέες και όταν μπόρεσα να τις υλοποιήσω άφησα την δουλειά μου και έγινα ελεύθερη επαγγελματίας. Ως ελεύθερη επαγγελματίας ξεκίνησα με λίγα, στα 27 μου ηγήθηκα ενός project που σταμάτησε επειδή έφυγε ο ένας από τους εταίρους
Η πρώτη μου εταιρεία είναι ένας οργανισμός μάρκετινγκ BE EΛ, που βρίσκεται στην Αυστρία. Ο στόχος μου είναι να γίνει τεράστιος σύμφωνα με παγκόσμιες προδιαγραφές. Η δεύτερη εταιρεία που έχουμε είναι μάρκετινγκ Ρ. Το κύριο προϊόν της εταιρείας είναι μια κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας προστασία για τους πυλώνες σε χώρους στάθμευσης, η οποία εμποδίζει τη σύγκρουση των αυτοκινήτων, ενώ το προστατευτικό στρώμα είναι ένα εξαιρετικό κανάλι επικοινωνίας για τη διαφήμιση. Η τρίτη εταιρεία είναι Διαστρική, η οποία αντιπροσωπεύει το εμπορικό σήμα "Nakavo". Έχουμε ανοίξει ένα κατάστημα καφέ με πολλά διαφορετικά είδη "καφέ στο πόδι" στο κέντρο της Λιουμπλιάνα.
Εξαιτίας μίας προσωπικής εμπειρίας (την ασθένεια της μητέρας μου), έγινα νομική αντιπρόσωπος μίας μάρκας «Best Alzheimer's products» (Τα καλύτερα Προϊόντα του Αλτσχάιμερ) στην Ε.Ε., επειδή ήθελα να προειδοποιήσω τους ανθρώπους πάνω στην προβληματική και να αποστιγματίσουν τη νόσο του Αλτσχάιμερ.
Δίνω πολλές διαλέξεις ως μια εμψυχωτική λέκτορας στη Σλοβενία και στο εξωτερικό. Είμαι, επίσης, ένας μέντορας για τις νέες νεοσύστατες επιχειρήσεις.
Στον ελεύθερό μου χρόνο, είμαι στο Ana’s star. Αυτό το φιλανθρωπικό ίδρυμα βοηθά κοινωνικά μειονεκτικές οικογένειες. Βασίζεται σε μια απλή ιδέα: να πάρουμε το φαγητό με μία μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και να το πάμε κατευθείαν στο πρόσωπο που το χρειάζεται. Δεν είναι η δουλειά μας, είναι ο καλύτερος δαπανημένος ελεύθερός μας χρόνος.
Επίσης δημοσιεύσαμε ένα παραμύθι «Ana’s star”, επειδή τα παιδιά αντιμετωπίζουν το πρόγραμμά μας ως ένα παραμύθι, και η Ana’s star είναι ένας χαρακτήρας παραμυθιού ο οποίος βοηθάει ανθρώπους και σώζει τον κόσμο.

 

 

Επαγγελματική εμπειρία

 

 

Το πιο σημαντικό πράγμα είναι να γνωρίζεις πώς να θέτεις απευθείας τις προτεραιότητες σου. Πολλές φορές άνθρωποι με ρωτούν αν έχω καθόλου ελεύθερο χρόνο για την προσωπική μου ζωή. Έχω. Ωστόσο, η οικογένειά μου καταλαβαίνει και με υποστηρίζει, καταλαβαίνουν ότι είμαι στην παραγωγική μου περίοδο αυτή τη στιγμή.
Οι μέντορές μου ήταν οι γονείς μου. Μου έδωσα τόσες πολλές αληθινές αξίες, μου πως πρέπει να δουλέψω σκληρά, και πως τίποτα δεν είναι δωρεάν. Με δίδαξαν να είμαι συνεπής – μερικές φορές είμαι λίγο υπερβολικά τελειομανής.
Συναντάς ανθρώπους στη ζωή σου, που γίνονται μέντορες για λίγο και σε υποστηρίζουν. Θα μπορούσα να πω ότι αυτή είναι ολόκληρη η ομάδα μου.
Ο αποφασιστικός παράγοντας για μένα είναι το γεγονός ότι εγώ είμαι μία βασική πρόκληση για τον εαυτό μου – συνέχεια. Έχω τόσους πολλούς στόχους και έχω ακόμα τόσα πολλά να κάνω. Συνεπώς, λέω πάντα ότι αυτό είναι μόνο η αρχή... για μένα, δεν υπάρχει τέλος, μόνο μία ακόμα συνέχεια.

 

Ατομικές δεξιότητες

 

Υπομονή, να ξέρω πώς να δω τα πράγματα από απόσταση, από άλλη οπτική.
Για να πετύχεις χρειάζεται να έχεις ένα όραμα, να νιώθεις τι κάνεις. Πίστεψε στον εαυτό σου, και δούλεψε σκληρά: «δουλειά, δουλειά, δουλειά» λέω εγώ. Πρέπει να είσαι επίμονος και ταυτόχρονα να κρατάς το επίπεδο των αξιών, στην ομάδα, και στον εαυτό σου. Αυτό το ονομάζω ως αρχή «TRUHOMA» και αυτό σημαίνει μια ειλικρινή, έντιμη ανθρωπότητα (αληθινή, ειλικρινής ανθρωπότητα).
Ανέκαθεν, ακολουθώ αυστηρά τη διαίσθησή μου, την οποία αισθάνομαι ως άπειρη.

 

 

Προτάσεις και συμβουλές

 

Επιπλέον, πρέπει να είσαι σε θέση να θέσεις τις προτεραιότητές σου.
Δεν κάνω διακρίσεις μεταξύ των ανθρώπων – για μένα όλοι είναι το ίδιο. Μερικές φορές, υπήρχαν περιπτώσεις όπου μπορούσα να εντοπίσω κάποιες διαφορές μεταξύ της θέσης άντρα και γυναίκας. Για παράδειγμα, η γυναικεία ζήλεια, την οποία θεωρώ ακόμα πιο αβάσιμη, διότι μου φαίνεται ότι εμείς οι γυναίκες είμαστε γενικά πιο ικανές - μπορούμε να κάνουμε τα πάντα, ξέρετε τι λένε, η γυναίκα υποστηρίζει τρεις γωνίες του σπιτιού. Μερικές φορές, εμείς δεν συνειδητοποιούν πόσο ικανές είμαστε.
Στη Σλοβενία, παρατηρώ ότι όλο και περισσότερες γυναίκες επιλέγουν να συμμετέχουν σε επιχειρηματικές προκλήσεις. Είναι περισσότερο σε επαφή με τον εαυτό τους και αναγνωρίζουν τη δυσφορία τους νωρίτερα, πριν να είναι έτοιμες να εγκαταλείψουν μια μη ικανοποιητική δουλειά. Ο καθένας έχει την ευκαιρία να πάρει τα πράγματα στα χέρια του. Ξέρω πολλές γυναίκες που δεν δέχονταν να έχουν πια μια δουλειά που δεν τις ικανοποιεί. Αυτό είναι κοινό και σε άλλες χώρες, ειδικά στην Αμερική αυτό είναι ήδη μια καθιερωμένη πρακτική. Στην Αμερική, γυναίκες βρίσκονται σε ηγετικές θέσεις και αυτό δεν είναι αμφιλεγόμενο, εγώ το ενθαρρύνω και νομίζω ότι οι άνδρες και οι γυναίκες πρέπει να είναι ίσοι.

 

 

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « ŠPELA JAKŠA Dušica Šibav »
 • Default
 • Title
 • Random
 • στην ενδιαφέρουσα επαγγελματική καριέρα, συνδυάζει τις επαγγελματικές της δραστηριότητες με το να δίνει pro bono νομικές συμβουλές σε παιδιά που

  Read More
 • Aσχολείται με την κατανάλωση ενέργειας στους επεξεργαστές υψηλής απόδοσης.

  Read More
 • Έχει τρεις εταιρίες και ίδρυσε ένα Φιλανθρωπικό ίδρυμα

  Read More
 • Παράδειγμα μιας νέας γυναίκας που έκανε τα όνειρά της πραγματικότητα, συνδιάζοντας την εμπορική με την εθελοντική εργασία στο μεταναστευτικό

  Read More
 • Ειδική στο franchising, Μέντορας στην ένωση Σλοβενικών επιχειρήσεων CEED

  Read More
 •  Συνιδιοκτήτρια και διευθύντρια της BNI στην περιοχή Adria 

  Read More
 • Έχει εργαστήρι που ασχολείται με τον σχεδιασμό παραδοσιακών εκδόσεων βιβλίων.

  Read More
 • Βραβευμένη επιχειρηματία με μεγάλο δίκτυο διεθνών επαφών, μοιράζεται τις εμπειρίες της με γυναίκες επιχειρηματίες και πολπολιτισμικές νέες γυναίκες

  Read More
 • Οικολογική γεωργός και θεραπεύτρια φυτών

  Read More
 • Ειδικεύεται στη χρήση τεχνητής πραγματικότητας για κοινωνικά θέματα

  Read More
 • Μέσω της Ακαδημίας της ηλεκτρονικών καταστημάτων, μαθαίνει τους ιδιοκτήτες e-shop πώς θα μεγαλώσουν τις επιχειρήσεις τους

  Read More
 • Ίδρυσε το μεγαλύτερο web site εστιατορίων στην Ολλανδία. Σε 17 χρόνια και το πούλησε τώρα με μεγάλη σύνεση και επιτυχία.

  Read More
load more hold SHIFT key to load all load all

Μπορείτε εύκολα να αποδέχεστε ή να απορρίπτετε τα cookies σ΄ αυτόν τον ιστότοπο επιλέγοντας