eu flag co funded pos rgb left

EnglishΕλληνικάΕspañolčeštinaDeutschItalianoNederlandsSlovenščina

Jossie Rotteveel

Οδοντίατρος που έχει αναπτύξει την δική της πρακτική.

Σχετικά με μένα


ΟΝΟΜΑ: Jossie Rotteveel
ΧΩΡΑ: Ολλανδία, 
ΠΟΛΗ: Alphen a/d Rijn
ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ : Ολλανδική
ΣΠΟΥΔΕΣ:  Ανώτατη εκπαίδευση: Οδοντίατρος
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ: Υγεία
ΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ: Ιδιοκτήτρια, Οδοντίατρος
ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ:  http://www.praktijkvoormondverzorging.com/-alphen-a/d-rijn

Επαγγελματική πορεία

Πάντα ήθελε να γίνω  γιατρός. Αλλά επειδή οι βαθμοί μου στο σχολείο δεν ήταν επαρκείς, έπρεπε να διαλέξω ένα κλινικό  επάγγελμα σε ινστιτούτο της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Ενθουσιαστικά με το επάγγελμα του οδοντιάτρου. Ένα επιπλέον πλεονέκτημα είναι  ότι αυτή η σπουδή μου πρόσφερε την ευκαιρία  αρκετά γρήγορα να ανοίξω το δικό μου ιατρείο, χωρίς χρόνια και χρόνια της πρακτικής και συνεργασίας στα νοσοκομεία. Είμαι ενεργή τώρα εδώ και 15 χρόνια σε αυτή την εργασία. Το συνδύασα με μία ημέρα την εβδομάδα, σαν καθηγήτρια στην ακαδημία. Δουλεύω μαζί με τους οδοντιάτρους και άλλους ειδικούς, παραπέμποντας τους ασθενείς, επειδή είμαι ειδικεύεται στη θεραπεία των διαβητικών ασθενών. Υπάρχει ένας συσχετισμός με τον διαβητικό και την οδοντική υγιεινή.

 

Επαγγελματική εμπειρία

Μερικά χρόνια πριν, άρχισα την πρακτική μου με ένα συνεταιρικό γραφείο. Ενάμιση χρόνο μετά ο συνέταιρος μου μου είπε ότι ήθελε να σταματήσει. Τότε είχα την επιλογή του να προχωρήσω μόνη μου ή να αποκτήσει ένα νέο συνεργάτη (ένας ανταγωνιστής / συνάδελφος). Αποφάσισα να πορευτώ μόνη μου. Κατά τους πρώτους μήνες, πήρα την υποστήριξη ενός δανείου από την τράπεζά μου, αλλά πάνω απ 'όλα  είχα την υπέροχη υποστήριξη της οικογένειάς μου. Επίσης, ο coach μου και ένας λογιστής με βοήθησαν κατά την διαδικασία έναρξης του ιατρείου μου. Το να ανοίγεις γραφείο μόνος σου δεν είναι ο «συνήθης τρόπος» στο επάγγελμά μου. Οι περισσότερες από τους οδοντιάτρους  εργάζονται κάτω από την ίδια στέγη με έναν άλλο οδοντίατρο. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αποφάσισα να ειδικευτώ στη θεραπεία των διαβητικών ασθενών.  Όσον αφορά τον τομέα της υγείας, όπου είμαι, οι διαφημίσεις είναι σχεδόν ανύπαρκτες, έτσι μπορώ να πω ότι ασκώ  ένα αρκετά καινοτόμο τύπου μάρκετινγκ. Μου ζητήθηκε από επιχειρηματίες του χωριό μου να επενδύσω και εγώ σε μια διαφημιστική πινακίδα κοντά στο γήπεδο ποδοσφαίρου. Αλλά πιστεύω ότι αυτό ήταν απαγορευτικό για μένα και εκτός αυτού θα είχε την κατάλληλη ανταπόκριση από πελάτες μια τέτοια δήλωση; Έτσι αποφασίζω να καλέσω τους οικογενειακούς γιατρούς κατά το μήνα Νοέμβριο, για την ευαισθητοποίηση γύρω από «την ημέρα του διαβητικού» και  την συσχέτιση μεταξύ της οδοντικής υγιεινής και τους διαβητικούς. Τώρα όχι μόνο οι οδοντίατροι αναφέρονται σε μένα αλλά επίσης και οικογενειακοί γιατροί. Έχω πλέον πολλούς ικανοποιημένους πελάτες, ίσως γιατί μπορώ και τους βοηθάω σε βάθος. Με την διάδοση επιστημονικών άρθρων στο λογαριασμό του facebook μου έχω επίσης πολλά  άτομα από το Άμστερνταμ, πρόθυμα να οδηγήσουν 45 λεπτά για να έρθουν στο Alphen a / d Rijn.

 

Ατομικές δεξιότητες

Έμαθα ένα πραγματικό παραδοσιακό επάγγελμα, ξέρω μόνο πράγματα για τα ούλα τη θεραπεία και την υγιεινή τους. Είναι πολύ ενδιαφέρον  πράγμα, θέλω να μάθω τα πάντα για αυτό και νομίζω ότι θα με συναρπάζει για πολλά χρόνια στο ακόμα. Είμαι σε θέση να μεγαλώσω κι άλλο την ειδικότητα μου στους διαβητικούς και να συνεχίσω να μαθαίνω ακόμα. Παρακολουθώ 32 ώρες το χρόνο  μαθήματα εκπαίδευσης καθώς και το  Quality Mark για οδοντιάτρους. Το σήμα αυτό αποτελεί εγγύηση για την ποιότητα και την αξιοπιστία. Εάν πληρούνται οι προϋποθέσεις, δίνει στους πελάτες ένα αίσθημα ασφάλειας.   Ένα ακόμα  όφελος είναι οι ωραίες «αναμετρήσεις» με συναδέλφους όπου μοιραζόμαστε τις εμπειρίες μας. Αισθάνομαι ότι είναι σημαντικό, να εμβαθύνουμε τις επαγγελματικές μας γνώσεις και δεξιότητες και να είμαστε σε θέση να έχουμε μια υγιής και αναπτυσσόμενη πρακτική στον τομέα της υγείας!

 

Προτάσεις και συμβουλές

 1.  Πάντα να είστε ευγενικός, σε όλους. Στον τομέα μας ο ασθενείς μπορεί να είναι ανήσυχος, και δεν μπορεί να αντιδρά ως σαν τον πραγματικό εαυτό του. Επίσης  να δείχνετε  ευγένεια προς τους προμηθευτές και σε όσους σχετίζονται με σας .

2. Να απαντάτε στα καθημερινά σας τηλεφωνήματα, μέσω του τηλεφωνητή και του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Οι άνθρωποι αγαπούν τις γρήγορες ανταποκρίσεις, αυτό θα σας κάνει να πολύ πιο επαγγελματίες!

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Astrid Brouwer-Mesman Marijke Krabbenbos »
 • Default
 • Title
 • Random
 • kournia

  Ασχολούμαι με τον σχεδιασμό αντικαρκινικών φαρμάκων μέσω υπολογιστή. Ο κάθε άνθρωπος μπορεί να εμφανίσει διαφορετικό υπο-τύπο καρκίνου για διαφορετικούς λόγους

  Read More
 • Έχει διδακτορικό ως Ηλεκτρολόγο Μηχανικός και είναι διευθύντρια Έρευνας και Ανάπτυξης στο καλιτεχνικό κέντρο του Πανεπιστημίου  του Maribor.

  Read More
 • Ειδικεύεται στη χρήση τεχνητής πραγματικότητας για κοινωνικά θέματα

  Read More
 • Οδοντίατρος που έχει αναπτύξει την δική της πρακτική.

  Read More
load more hold SHIFT key to load all load all

Μπορείτε εύκολα να αποδέχεστε ή να απορρίπτετε τα cookies σ΄ αυτόν τον ιστότοπο επιλέγοντας