eu flag co funded pos rgb left

EnglishΕλληνικάΕspañolčeštinaDeutschItalianoNederlandsSlovenščina

Alena Vlachová

στην ενδιαφέρουσα επαγγελματική καριέρα, συνδυάζει τις επαγγελματικές της δραστηριότητες με το να δίνει pro bono νομικές συμβουλές σε παιδιά που διαμένουν σε ορφανοτροφεία και αντιμετωπίζουν την εξαθλίωση προκαλούμενη από την παραμέληση των βιολογικών τους γονέων και την ακατάλληλη δράση των δημοσίων αρχών και των δικαστηρίων.

Σχετικά με μένα


 

ΟΝΟΜΑ: Alena Vlachová 
ΧΩΡΑ: Τσεχία
ΠΟΛΗ: Πράγα
ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ : Τσεχική
ΣΠΟΥΔΕΣ:  Πανεπιστημιακός τίτλος
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ: Νομοθεσία
ΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ: Ιδιοκτήτρια
ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ:  VEPŘEK CASKA VLACHOVÁ Law Office

 

Επαγγελματική πορεία

Αρκετά χρόνια εμπειρίας σε μία ηγετική φίρμα διεθνούς δικαίου με βοήθησε στο να αποκτήσω επαγγελματική εμπειρία και χρήσιμες γνώσεις για τη μετέπειτα καριέρα μου, όπως επίσης και στο να γνωρίσω τους τωρινούς μου συνεταίρους. Ταυτόχρονα, με βοήθησε να αντιληφθώ ποια στοιχεία της καριέρας μου δε μου ταίριαζαν.
Η ίδρυση της νέας νομικής φίρμας χρειάστηκε όχι αμελητέες οικονομικές επενδύσεις από ίδιες πηγές και σε συνδυασμό με την οικονομική κρίση, έπρεπε να ξεπεραστεί η αρχική περίοδος προκειμένου να σταθεροποιηθεί η πελατεία και να αναπτυχθούμε.
Όφειλα να μάθω πώς να συνεργάζομαι με ανθρώπους που συχνά ήταν απόψεις διαφορετικές από τις δικές μου.

 

 

Επαγγελματική εμπειρία

Κυρίως λόγω προσωπικών σχέσεων με τους συναδέλφους μου, αποφασίσαμε να ιδρύσουμε ένα συνεργατικό δικηγορικό γραφείο. Χωρίς καλές προσωπικές επαφές, θα ήταν αδύνατον. Ακόμα, οι σχέσεις με τους πελάτες είναι ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες στη δουλειά μου.
Χρειάστηκα χρήματα για να ξεκινήσω τη δική μου επιχείρηση και να ξεπεράσω την αρχική περίοδο. Αν δεν είχα αρκετές οικονομίες στην αρχή, θα ήταν πολύ χειρότερα.
Χωρίς την υποστήριξη της οικογένειας, θα ήταν όλα δυσκολότερα. Ειδικά ο σύζυγός μου υπήρξε εξαιρετικά υποστηρικτικός και είναι ακόμα αφού φροντίζει το μωρό μας.
Εργάζομαι σε έναν κλάδο όπου δεν μπορείς να λειτουργήσεις χωρίς την κατάλληλη εκπαίδευση, άρα, στην περίπτωσή μου, η εκπαίδευση είναι προαπαιτούμενο των επιδόσεών μου.

 

Ατομικές δεξιότητες

Θετική προσέγγιση σε όλες τις καταστάσεις που προκύπτουν.
Είμαι αρκετά ορθολογικός άνθρωπος, ανεξάρτητη, υπεύθυνη και τελειομανής. Νομίζω πως τα χαρακτηριστικά αυτά με βοηθούν στη δουλειά μου.

Είμαι ικανή να μαθαίνω και να εφαρμόζω νέα δεδομένα στην εργασία μου. Προσαρμόζομαι εύκολα στις αλλαγές. Γνωρίζω και εφαρμόζω επιθυμητές τεχνικές προκειμένου να φέρω εις πέρας καλά την εργασία μου. Έχω μεγάλη μεταδοτικότητα. Ακούω προσεκτικά τα προβλήματα των άλλων. Μου αρέσει να χτίζω συνεργατικές σχέσεις. Η προσωπική εξέλιξη μέσω της δουλειάς μου είναι σημαντική για μένα όπως και αυτή των συναδέλφων μου. Επιλύω προβλήματα και βρίσκω λύσεις. Μπορώ να πάρω γρήγορα αποφάσεις. Είμαι ικανή να αντλήσω από την εμπειρία μου συμβουλές για τους άλλους.

 

 

Προτάσεις και συμβουλές

 

Ό,τι δε με σκοτώνει, με κάνει πιο δυνατή. Ό,τι και να κάνεις, βάλε τα δυνατά σου με τη μέγιστη προσπάθεια. Επικεντρώσου στη δραστηριότητα στην οποία είσαι εξαίρετος.
Να μην υποτιμάς, αλλά ούτε και να υπερτιμάς τον εαυτό σου.
Χρησιμοποίησε το μυαλό σου.
Είναι απαραίτητο να καλλιεργείς συνέχεια την ικανότητα να επιλύεις ζητήματα, να επικοινωνείς και να συνεργάζεσαι με τους άλλους.
Επιπλέον, άντλησε ευχαρίστηση από τις δραστηριότητες στην επιχείρησή σου και πάντα να λειτουργείς καταβάλοντας τη μέγιστη προσπάθεια και αισιοδοξία.
Όταν έρχονται δύσκολοι καιροί, πίστεψε στο μέλλον. Στους καλούς καιρούς, μην ξεχνάς ότι δεν κρατούν για πάντα.

 

 

 

 

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Venda Vaníčková Eliška Vyhnánková »
 • Default
 • Title
 • Random
 • στην ενδιαφέρουσα επαγγελματική καριέρα, συνδυάζει τις επαγγελματικές της δραστηριότητες με το να δίνει pro bono νομικές συμβουλές σε παιδιά που

  Read More
 • Παράδειγμα μιας νέας γυναίκας που έκανε τα όνειρά της πραγματικότητα, συνδιάζοντας την εμπορική με την εθελοντική εργασία στο μεταναστευτικό

  Read More
 • Η πρώτη Σλοβένα γυναίκα υποψήφια Πρόεδρος, πρώην Υπουργός Δικαιοσύνης

  Read More
 • "Η προσωπική ευχαρίστηση δεν επιτυγχάνεται μέσα από την εργασία"

  Read More
load more hold SHIFT key to load all load all

Μπορείτε εύκολα να αποδέχεστε ή να απορρίπτετε τα cookies σ΄ αυτόν τον ιστότοπο επιλέγοντας