eu flag co funded pos rgb left

EnglishΕλληνικάΕspañolčeštinaDeutschItalianoNederlandsSlovenščina

Markéta Teutrine

είναι ικανή να επινοήσει και να πραγματοποιήσει ένα σχέδιο που παρέχει περίπλοκες υπηρεσίες σε πλαίσιο ελεύθερου επαγγελματία.

Σχετικά με μένα


 

ΟΝΟΜΑ: Markéta Teutrine 
ΧΩΡΑ: Τσεχία
ΠΟΛΗ: Krnov
ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ : Τσεχική
ΣΠΟΥΔΕΣ:  Πανεπιστημιακός Τίτλος
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ: Υπηρεσίες
ΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ: Ιδρύτρια, CEO
ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ:  ČesByz

Επαγγελματική πορεία

Κατά τη διάρκεια των σπουδών μου στην Πράγα, εργάστηκα για μία εταιρία που είχε την πρόθεση να επεκτείνει την παρουσία της στη Γερμανική αγορά. Συνεργαστήκαμε στα άνοιγμα branches στη Γερμανία, τα οποία διήυθυνα στη συνέχεια. Κάποιο διάστημα αργότερα, ένιωσα την ανάγκη να σταθώ στα πόδια μου και άνοιξα την επιχείρησή μου στη Γερμανία στοχεύοντας στη συμβουλευτική και τη μεταβίβαση επιχειρηματικών επαφών μεταξύ Τσεχίας και Γερμανίας.
Ελλείψει ποιοτικών αρχείων δεδομένων στην Τσεχία, την περίοδο εκείνη, η LinkedIn λειτουργούσε μόνο στα αγγλικά, όχι στα τσεχικά. Αυτές ήταν οι κυριότερες ευκαιρίες και τα ισχυρότερα κίνητρα για την ανάπτυξη του σχεδιασμού ενός νέου social network το οποίο είχε ως βάση σχεδιασμού το Τσεχικό μοντέλο για την επιτυχή ένταξη ενός βιώσιμου επαγγελματικού επικοινωνιακού περιβάλλοντος μεταξύ των Τσεχικών επιχειρήσεων σε όλους τους επαγγελματικούς τομείς.
Εκείνο το διάστημα ήμουν στην Τσεχία στοχεύοντας στο česbyz, είχα τη δική μου επιχείρηση στη Γερμανία επί 7επτά συναπτά έτη και θεωρώ ότι η Γερμανική νοοτροπία επηρέασε την επιχείρησή μου. Ανησυχούσα για τον "εγκλιματισμό" μου :-)

 

 

Επαγγελματική εμπειρία

 

Οι σπουδές αποτελούν ένα πολύ καλό θεμέλιο, αλλά κανείς δε χρειάζεται περεταίρω εκπαίδευση. Είτε στο πεδίο σου ή και σε άλλα σχετικά με αυτό. Χάρη στη συμβουλευτική και ερμηνεία της δουλειάς μου, εισήλθα σε διαφορετικά βιομηχανικά πρότυπα, αντλώντας πάντα πληροφορίες από κάποιον νέο τομέα. Είναι πράγματι πηγή έμπνευσης.
Η υποστήριξη από την οικογένεια και τους φίλους είναι σημαντική στις επιχειρήσεις και είμαι τυχερή που στον συγγενικό κύκλο βρήκα ανθρώπους απλά να με ακούσουν ή και να με συμβουλεύσουν με προθυμία.
Χωρίς επαφές είναι αδύνατον! Και αυτός ακριβώς είναι ο λόγος δημιουργίας του project μου. To να φέρνω τους ανθρώπους σε επαφή όχι μόνο βάζει ψωμί στο τραπέζι μου, αλλά έχει και πολύ πλάκα. Ασχολούμουν ούτως ή άλλως ενεργά με το social network, όπως και πολλοί άλλοι.
Έπρεπε να ξεπεράσω την οργή μου και να αποδεχτώ πως στην Τσεχία οι επιχειρήσεις δε χρηματοδοτούνται.
Ήταν ενοχλητικό να ακούω για υποστήριξη για νέους επιχειρηματίες, μεγάλες πιστωτικές ευκαιρίες, κλπ, πράγματα τα οποία έχουν παραμείνει ανέγγιχτα. Οι τράπεζες δεν υποστηρίζουν γενικότερα τις επιχειρήσεις που ασχολούνται με το διαδίκτυο, ιδιαίτερα στο ξεκίνημά τους. Άρα δεν μπορείς να κάνεις τίποτα παραπάνω από το να ξεκινήσεις κάπως και να εξελιχθείς πολύ αργά, χωρίς μεγάλες επενδύσεις. Είναι πραγματικά δύσκολα τα πράγματα στις επιχειρήσεις internet.

 

Ατομικές δεξιότητες

Είμαι ανοιχτή και πολύ επικοινωνιακή, οπότε δεν έχω πρόβλημα να προσεγγίζω τους ανθρώπους και να τους "κερδίζω" προς εξυπηρέτηση των στόχων μου. Οι δυνάμεις μου συνίστανται επιπλέον στο να είμαι ανοιχτή στις ιδέες των άλλων, στη συναίσθηση και τη δημιουργικότητα, είμαι κατάλληλη σύντροφος για brainstorming για οποιοδήποτε ζήτημα.
Είμαι ικανή στην αξιοποίηση των εμπειριών μου και στο να συμβουλεύω και μπορώ να πάρω γρήγορες αποφάσεις. Δε διστάζω να ζητήσω συμβουλές. Μου αρέσει να έχω στόχους και να τους πραγματοποιώ. Προγραμματίζω δραστηριότητες και οργανώνω τον εαυτό μου εύκολα. Μου αρέσει να εργάζομαι ομαδικά. Μου αρέσει να διαπραγματεύομαι, ούτως ώστε να καταλήγουν όλοι ικανοποιημένοι. Διεθέτω μεγάλη μεταδοτικότητα. Ακούω και προσέχω τα προβλήματα των άλλων. Είμαι ικανή να μάθω και να εφαρμόσω νέα δεδομένα στη δουλειά μου.

 

 

Προτάσεις και συμβουλές

 

 

Μια φορά γνώρισα μία κυρία η οποία βαριόταν αφού είχε αφήσει τη διοικητική της θέση λόγω συνταξιοδότητσης. Ίδρυσε μία εταιρία με οικοδομικά υλικά. Ξεκίνησε μία επιχείριση και τώρα έχει ήδη 15 υπαλλήλους. Μου έδειξε πως τα πάντα ρει! Εμπιστεύσου τις αποφάσεις σου! Πίστεψε στον εαυτό σου! Στάσου στα πόδια σου και φτιάξε το σχέδιό σου, την εταιρία σου, αυτό ικανοποιεί την ανδρική ενέργεια. Αν νιώσεις ότι σου απορροφάει τη δύναμη, τότε έκανες λάθος επιλογή, τότε δεν είναι ο κατάλληλος τρόπος ή το κατάλληλο προϊόν. Τότε κάτι πρέπει να αλλάξεις.

 

 

 

 

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Iveta Svobodová Venda Vaníčková »
  • Default
  • Title
  • Random
load more hold SHIFT key to load all load all

Μπορείτε εύκολα να αποδέχεστε ή να απορρίπτετε τα cookies σ΄ αυτόν τον ιστότοπο επιλέγοντας