eu flag co funded pos rgb left

EnglishΕλληνικάΕspañolčeštinaDeutschItalianoNederlandsSlovenščina

Marjolein Schel

Πολλά κορίτσια θέλουν να γίνουν διάσημα μέσω blogs, αυτή το έκανε.

Σχετικά με μένα


ΟΝΟΜΑ: Marjolein Schel
ΧΩΡΑ: Ολλανδία
ΠΟΛΗ:  Amsterdam
ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ : Ολλανδική
ΣΠΟΥΔΕΣ:  Πανεπιστήμιο Media, Styling, Fashion
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ: Βιομηχανία, Υπηρεσίες
ΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ: Ιδιοκτήτρια
ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ:  freelance web editor at Marjolein Schel.nl

Επαγγελματική πορεία

Βρήκα το πάθος και το επάγγελμά μου: είμαι μια ελεύθερη  συντάκτης στο διαδίκτυο. Γράφω κυρίως για τις γυναίκες (όλων των ηλικιών) για ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης. Κυρίως για ομορφιά και lifestyle θέματα γενικά ενδιαφέροντα άρθρα για την ομάδα στόχο. Πάντα μου άρεσε το γράψιμο. Το 2007, όταν το διαδίκτυο έγινε ενδιαφέρον, άρχισα να γράφω ένα προσωπικό ιστολόγιο (blog). Γρήγορα απέκτησα πολλούς οπαδούς-αναγνώστες. Τα είδη θεμάτων που έγραφα ενδιέφεραν νεαρά κορίτσια, όπως ήμουν εγώ. Ονειρευόμουν να συνεχίσω με την εν λόγω δραστηριότητα. Γι 'αυτό και ανταποκρίθηκα σε μια ευκαιρία για δουλειά σε ένα περιοδικό  για νεαρές γυναίκες που ονομάζεται LINDA. Έψαχναν για έναν ασκούμενο να αναπτύξει την πρώτη ιστοσελίδα τους. Έγραψα άρθρα μαζί με έναν ακόμα συντάκτη, και ανακάλυψα: Το να είσαι ένας online-συντάκτης ήταν πραγματικά ένα επάγγελμα που μου άρεσε να κάνω. Αυτό είναι που ήθελα να είμαι! Ήρθα σε επαφή με το «Girlscene.nl », μια ιστοσελίδα για νεαρά κορίτσια με  1,2 εκατομμύρια μοναδικούς επισκέπτες ανά μήνα. Άρχισα εκεί ως μερικής απασχόλησης web συντάκτης σε μια μικρή και νεανική ομάδα. Μετά από έξι μήνες μου ζητήθηκε να γίνω αρχισυντάκτης. Ένιωσα πραγματικά χαρούμενη.

 

Επαγγελματική εμπειρία

Ως μια νέα πρόκληση, πήγα στη Νέα Υόρκη για μια περίοδο 3 μηνών, ψάχνοντας αν ήταν δυνατό να γράφει κάποιος για ένα διάσημο αμερικανικό περιοδικό. Πήγα στα  γραφεία τους, αλλά δεν τα κατάφερα να γίνω πλήρους απασχόλησης βοηθός. Γρήγορα βρήκα μια θέση στο «Supertrash». Όταν πήγα στη Νέα Υόρκη ήμουν ένα ήσυχο και ντροπαλό κορίτσι. Ωστόσο, όταν επέστρεψα, η αυτοπεποίθησή μου έχει αυξηθεί πολύ. Όταν επέστρεψα στην Ολλανδία, σκεφτόμουν πολύ για το μέλλον μου. Μετά από μισό χρόνο υποβολής αιτήσεων για θέσεις εργασίας, πήρα μια δουλειά στην επιχειρηματική σελίδα μιας εθνικής εφημερίδας που ονομάζεται De Telegraaf. Έγραφα κυρίως επιχειρηματικά άρθρα, αλλά έχασα την ομάδα-στόχο μου, αυτή της γυναίκας. Έτσι άλλαξα και έγινα μια πλήρους απασχόλησης συντάκτης ιστοσελίδας στη Sonoma, ως συντάκτης για θέματα ομορφιά με στόχο τις on-line γυναίκες (σε 6 διαφορετικές ιστοσελίδες) . Μετά από ένα χρόνο, το 2013, η  Sonoma έπρεπε να κάνει περικοπές προϋπολογισμού λόγο οικονομικής κρίσης και έτσι πολλοί συντάκτες έφυγαν . Άρχισα τότε λόγο ανάγκης, στην πραγματικότητα, τη δική μου επιχείρηση ως ελεύθερη επαγγελματίας. Κοιτάζοντας πίσω, θα ήθελα να πω ότι, ως αυτοαπασχολούμενη ήταν η καλύτερη απόφαση που είχα πάρει ποτέ! Τα βασικά θέματά μου είναι η ομορφιά, η μόδα και το lifstyle για τις γυναίκες μεταξύ 20 και 65 ετών.

 

Ατομικές δεξιότητες

Μπορώ να επικοινωνώ καλά γραπτώς και είμαι ένα κοινωνικό άτομο. Μην φοβάστε να προσεγγίσετε  τους ανθρώπους. Γνωρίστε τις επιθυμίες της ομάδας-στόχου σας, όσο ποιό καλά γίνεται. Στην αρχή σκέφτηκα ότι ήταν πολύ δύσκολο, ο χειρισμός των οικονομικών μου. Γι 'αυτό και ζήτησα βοήθεια, συμβουλές και καθοδήγηση. Στο μέλλον θα ήθελα να συνεχίσω  αυτοαπασχολούμενη  συντάκτης ιστοσελίδων. Σας δίνει πολύ περισσότερες επαφές και ικανοποίηση. Και μπορείτε να οργανώσετε το δικό σας χρόνο. Μου αρέσει να γράφω, μου αρέσουν τα θέματα, οι επαφές μου και είμαι σε θέση να υποστηρίζω οικονομικά το lifestyle μου, με αυτές τις δραστηριότητες.

 

Προτάσεις και συμβουλές

1. Πάρτε συμβουλές, σίγουρα για τα θέματα χρηματοδότησης

2. Κρατήστε τις επαφές σας ζωντανές με παλιούς συναδέλφους.

3. Απλά κάντε το !Βιώστε αυτά που σας αρέσουν περισσότερο.

4. Γράψτε το σχέδιό σας σε μια κόλα Α4.

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Elise Duivenvoorden Mr. Louise Doorman »
  • Default
  • Title
  • Random
load more hold SHIFT key to load all load all

Μπορείτε εύκολα να αποδέχεστε ή να απορρίπτετε τα cookies σ΄ αυτόν τον ιστότοπο επιλέγοντας