eu flag co funded pos rgb left

EnglishΕλληνικάΕspañolčeštinaDeutschItalianoNederlandsSlovenščina

Marijke Krabbenbos

Επιχειρηματίας, ειδική στη γέννηση ιδεών

Σχετικά με μένα


ΟΝΟΜΑ: Marijke Krabbenbos
ΧΩΡΑ: Ολλανδία 
ΠΟΛΗ: Amsterdam
ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ : Ολλανδική
ΣΠΟΥΔΕΣ:  Πανεπιστήμιο, Διοίκηση επιχειρήσεων
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ: Υπηρεσίες
ΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ: Ιδιοκτήτρια
ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ:  http://www.ideacompany.nl και http://www.bitesenbusiness.nl/

 

Επαγγελματική πορεία

Το μεσαίο όνομα μου είναι «γεννήτρια ιδεών». Μου αρέσει να προσαρμόζω την δημιουργικότητα στην εύρεση λύσεων και νέων πραγμάτων. Δίνω αυτό το ταλέντο σε επιχειρήσεις, σχολεία και μη-κερδοσκοπικούς οργανισμούς. Είναι απαραίτητο για τις οργανώσεις να ασχολούνται με τις νέες και ραγδαίες εξελίξεις για την τόνωση ιδεών  προς τα μπρος. Το επιπλέον όφελος είναι ένα τεράστιο κίνητρο για τους εργαζομένους! Από το 2006, έχω τη δική μου επιχείρηση: IdeaCompany. Ως ένα περίεργο πρόσωπο, μου επιτρέπεται να κοιτάζω μέσα στην «επιχειρησιακή κουζίνα» και  να συμβάλλω σε καινοτόμες ιδέες. Συχνά έχω και δικές μου ιδέες για να βελτιωθεί η αναντιστοιχία μεταξύ προσφοράς και ζήτησης και μερικές φορές αυτές οι ιδέες αξίζει να εφαρμοστούν.  Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο μπορώ έστησα το δίκτυο των γυναικών Bitς&Business  και έγραψα το βιβλίο της «πιο cool θείας». Επίσης, έχω δημιουργήσει μια σειρά μόδας. Δεν μπορούν όλα τα έργα  να πετύχουν, αλλά εγώ τα απολαμβάνω και μαθαίνω πολλά.

 

Επαγγελματική εμπειρία

Δεν αισθάνθηκα την ανάγκη να είναι μια επιχειρηματίας, όταν ήμουν 24. Δούλευα πρώτα για 10 χρόνια σε διάφορες χρηματοοικονομικές τράπεζες. Έμαθα πολλά εκεί πάνω στο αντικείμενο του μάρκετινγκ, τη διαχείριση  έργων και την καινοτομίας, καθώς και στη συνεργασία με μια ποικιλία ειδών ανθρώπων . Τώρα, ενώ εργάζομαι μόνη μου, είμαι περιτριγυρισμένη  μόνο από καλούς ανθρώπους. Η κα Neelie Kroes συμβουλεύει να μοιραζόμαστε και τις αποτυχίες μας. Έπρεπε να σταματήσει μετά από 4 χρόνια, το έργο μου Qolors, ένα web-shop με μια σειρά μόδας από μπλουζάκια βιολογικού βαμβακιού σε σταθερά χρώματα. Είχα ένα πολύ στενό προϋπολογισμό μάρκετινγκ για να κάνω κάτι μεγάλο, κατά τη διάρκεια της οικονομικής κρίση. Ευτυχώς ήμουν σε θέση να εξοφλήσω το σύνολο των χρηματοδοτών  μου, με  χρήματα ή T-shirts.Έμαθα το μάθημα μου: Χρειάζονται πολλές δεξιότητες και  γνώσεις για να αφήσεις πραγματικά αναπτυχθεί ένα ηλεκτρονικό κατάστημα. Λατρεύω τους ανθρώπους περισσότερο από ό, τι τα αγαθά. Έτσι οι συναλλαγές αγαθών και των προσωπική μου αρχείων, δεν είναι αρκετά καλός συνδυασμός.

 

Ατομικές δεξιότητες

Μου αρέσει να δημιουργώ νέα πράγματα με καλούς ανθρώπους. Αναδιαρθρώνω τις ιδέες μου σε νέα προϊόντα και υπηρεσίες. Μου αρέσει  όλοι μας να επωφελούμαστε και να μοιραζόμαστε, φέρνοντας κοντά τους ανθρώπους και να περνούμε το καλύτερο από τη συμβολή κάθε ατόμου. Για την εκμάθηση νέων πραγμάτων, μου αρέσει να εισάγω την  ποικιλία των «κόσμων».

 

Προτάσεις και συμβουλές

 Για τους φοιτητές, οι οποίοι θα θελαν  να γίνουν επιχειρηματίες, αλλά δεν ξέρουν «πώς να καταλήξει σε μια επιχειρηματική ιδέα», έδωσα κάποιες συμβουλές στο βίντεο: Τι χρειάζεται ένας επιχειρηματίας; 1. Να είναι καλός στο επάγγελμά του 2. Θα ήθελες να είσαι  επιχειρηματίας και πρέπει να μάθεις πολλά γι 'αυτό. Πώς να καταλήξεις σε μια επιχειρηματική ιδέα; 1. Οι ιδέες είναι παντού. Όταν ακολουθείτε το internet, βιβλία, περιοδικά κλπ σε ό, τι σας ενδιαφέρει, μπορείτε να δείτε αυτό που λείπει από την αγορά, όπου μπορείτε να δώσετε τη δική σας πινελιά. 2. Μπορείτε να συνεργαστείτε με έναν εφευρέτη. Αυτός / αυτή έχει τις ιδέες, μπορείτε να προσθέσετε τις επιχειρηματικές δεξιότητες και γνώσεις. Τότε οι ιδέες τότε θα έρθουν σε σας! Στη συνέχεια, μέτρα γρήγορα τις πιθανότητές σας και εργάσου σκληρά για να φτάσεις εκεί, μοιράσου και δικτυώσου. Ο κύκλος ζωής των προϊόντων είναι ταχύτερος, υψηλότερος και πιο γρήγορος, πρέπει να ψάξετε για νέες εξελίξεις κατά τη διάρκεια της «αιχμής».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Jossie Rotteveel Elise Duivenvoorden »
  • Default
  • Title
  • Random
load more hold SHIFT key to load all load all

Μπορείτε εύκολα να αποδέχεστε ή να απορρίπτετε τα cookies σ΄ αυτόν τον ιστότοπο επιλέγοντας