eu flag co funded pos rgb left

EnglishΕλληνικάΕspañolčeštinaDeutschItalianoNederlandsSlovenščina

Eva Schober

Να δημιουργείς με χαρά και διασκέδαση :-)

Σχετικά με μένα


ΟΝΟΜΑ: Eva Schober
ΧΩΡΑ: Αυστρία
ΠΟΛΗ: Graz
ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ : Αυστριακή
ΣΠΟΥΔΕΣ:  Πανεπιστήμιο 
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ: Υπηρεσίες
ΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ: Διοργανώτρια γαμήλιων εκδηλώσεων
Διοίηκηση της επιχείρησης of Schober weddings KG "
ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ:  Management of Schober weddings KG " hoch-zeiten.at

 

Επαγγελματική πορεία

Αποφοίτησα από τις τουριστικές σπουδές και τις σπουδές μου στη δημοσιογραφία και σπούδασα ψυχολογία και σπουδές πάνω στην εκπαίδευση (αποφοίτησα το 1996). Εν τω μεταξύ μπορώ να "συμπυκνώσω" 25 χρόνια εμπειρίας στις πωλήσεις, το marketing και τη διοργάνωση events, τα οποία έχω μαζέψει από διάφορες εταιρίες.
Το 2002 ίδρυσα το " hochzeiten.at ". Τότε ήταν που γεννήθηκαν τα δυο μου παιδιά (2000 και 2001). Η επιχείρησή μου άρχισε να μεγαλώνει και από το 2005 οργανώνω γάμους ακόμη και στην Ιταλία και από το 2014 σε καθημερινή βάση στην Σλοβενία και την Κροατία. Στο ενδιάμεσο εργάζομαι ως εκπαιδεύτρια σε μελλοντικές wedding planners και από το 2012 διοικώ την εκπαίδευση των wedding planners στο Ινστιντούτο Οικονομικής Ανάπτυξης στην Αυστρία.

 

Επαγγελματική εμπειρία

Πάντοτε τα ήθελα και τα δύο, οικογένεια και καρριέρα. Στο πεδίο της εργασίας μου είναι λογικό να εργάζεται κανείς βράδια και Σαββατοκύριακα και εγώ εργάζομαι πραγματικά πολύ. Από τότε που έχω το γραφείο μου μέσα στο σπίτι έχω σίγουρα μεγαλύτερη ευελιξία για την οικογένειά μου - αυτός ο τρόπος είναι βέβαια ακόμη πιο αγχωτικός για εμένα Επιπλέον η υποστήριξη του συζύγου και των παππούδων μου - ιδιαιτέρως όταν τα παιδιά ήταν μικρά - έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην επιτυχία μου.
Πρίν ιδρύσω την δική μου επιχείρηση, εργάστηκα σε διάφορες εταιρίες και απέκτησα μεγάλη εμπειρία μέσα στα χρόνια. Ακόμη ευεργετούμαι από οτιδήποτε έχω κάνει επαγγελματικά πριν ιδρύσω το δικό μου γραφείο.
Επιπλέον, νέες εργασίες, επαφές και ιδέες ήρθαν σε εμένα με σχετική ευκολία και χωρίς υπερπροσπάθεια. Και εκείνες τις στιγμές πλημμυρίζω από σιγουριά "Αυτό είναι ακριβώς αυτό που επιθυμώ να κάνω". Έπειτα παύω να αμφιβάλλω για τον εαυτό μου και τον βάζω μέσα στο νόημα του project. Βήμα - βήμα.

 

 

Ατομικές δεξιότητες

Οργανωτικά προσόντα, επαγγελματισμός, ακρίβεια, αξιοπιστία, φιλικότητα, την ικανότητα να βλέπω το νόημα των πραγμάτων, ευελιξία, υψηλό επίπεδο δέσμευσης, επιχειρηματική σκέψη , ικανότητα για ομαδική εργασία, επικοινωνιακά προσόντα, δημιουργικότητα, ικανότητα επίλυσης προβλημάτων και αντιμετώπισης συγκρούσεων

 

 

Προτάσεις και συμβουλές

 

Αναρρωτηθείτε τι πραγματικά θέλετε. Ποια είναι τα προσόντα σας, τι μπορείτε να κάνετε καλύτερα από άλλους; Τι θα κάνατε ακόμη και αν δεν πληρωνόσασταν για αυτό?
Είμαι πεπεισμένη ότι όταν αγαπάς αυτό που κάνεις, η πιθανότητα να επιτύχεις είναι μεγαλύτερη.
Κάνε τα πάντα με αγάπη και χαρά. Προσπάθησε να βρεις τη χαρά στα πάντα.
Βάλλε ανθρώπους να σε εκπροσωπήσουν σε τομείς που δεν είσαι επαρκής.

Εκτίμησε τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάζεσαι- πελάτες, υπαλλήλους και συνεργάτες.

Να είσαι γενναία και ανοιχτή σε νέες ιδέες.

Οι προκλήσεις θα έπρεπε να σε διασκεδάζουν. Να είσαι ανοιχτή σε αυτές.

 

 

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Claudia Brandstätter-Kobalt Natela Nicoli »
  • Default
  • Title
  • Random
load more hold SHIFT key to load all load all

Μπορείτε εύκολα να αποδέχεστε ή να απορρίπτετε τα cookies σ΄ αυτόν τον ιστότοπο επιλέγοντας