eu flag co funded pos rgb left

EnglishΕλληνικάΕspañolčeštinaDeutschItalianoNederlandsSlovenščina

Εταίροι

ΙΣΠΑΝΙΑ

INDICO

indigoTο INDICO (Instituto Internacional Innovacion, Conocimiento y Competencias) είναι ένας διεθνής οργανισμός για τη γνώση και την καινοτομία στον τομέα της επαγγελματικής κατάρτισης για άτομα και οργανισμούς. Είναι μια μη-κερδοσκοπική οργάνωση για τη διαχείριση του έργου, τη μεταφορά των αποτελεσμάτων του έργου, και την εφαρμογή προγραμμάτων για την καινοτομία στην ανάπτυξη της γνώσης με τη χρήση νέων τεχνολογικών εφαρμογών. Το Indico είναι αναγνωρισμένο από δημόσιους οργανισμούς, όπως η περιφερειακή κυβέρνηση και το γραφείο απασχόλησης ως εκπαιδευτικός φορέας.

Οι στόχοι του οργανισμού περιλαμβάνουν τη διαχείριση και προώθηση καινοτόμων και δημιουργικών σχεδίων σε διάφορους τομείς, τη βελτίωση των προσωπικών δεξιοτήτων και ικανοτήτων και την προώθηση της πραγματικής και της εικονικής κινητικότητας, την οργάνωση διεθνών συναντήσεων. Επίσης το INDICO προσφέρει μια ποικιλία μαθημάτων (on-line και μεικτής εκπαίδευσης) σε διάφορους επαγγελματικούς τομείς, όπως Πανεπιστημιακά μαθήματα για τους φορείς και τις επιχειρήσεις και κύκλους εξειδίκευσης. Η εικονική τάξη χρησιμοποιεί μια καινοτόμο μέθοδο μάθησης, όπου τα περισσότερα από τα μαθήματα καθοδηγούνται από ένα δάσκαλο από απόσταση.

Το INDICO έχει συμμετάσχει μέχρι σήμερα στα ευρωπαϊκά εκπαιδευτικά προγράμματα από το 2009. Το μεγαλύτερο μέρος της διακρατικής εμπειρίας του επικεντρώνεται στη διδακτική καινοτομία, σε υλικά και μεθοδολογίες καθώς και στην αιχμή της τεχνολογικής καινοτομίας. Το INDICO συντονίζει τη γενική εφαρμογή του σχεδίου έργου. Ο συντονιστής ορίζει μια σαφή έκθεση των προτύπων και των κανόνων για την επικοινωνία, το σεβασμό των ημερησίων διατάξεων και των παραδοτέων. Ο διάλογος θα προωθηθεί ως πηγή γνώσης και ιδεών για τη βελτίωση των αποτελεσμάτων του έργου

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:
INTERNATIONAL INSTITUTE FOR THE DEVELOPMENT OF INNOVATION, KNOWLEDGE AND COMPETENCES (INDICO)
c/ Jose Echegaray 12 local
50010 ZARAGOZA (Spain)
www.indico.info
tel 0034 976 230022
e-mail: info(a)indico.info

 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΗΣ ΣΑΡΑΓΟΣΑ

unizar

Το Πανεπιστήμιο της Σαραγόσα (UNIZAR) βρίσκεται στην ισπανική αυτόνομη περιφέρεια της Αραγονίας και έχει την έδρα του στην πόλη της Σαραγόσα (πληθ. ~ 700000 κατ), την πρωτεύουσα της περιοχής. Η Σαραγόσα, είναι η έκτη μεγαλύτερη πόλη της Ισπανίας, βρίσκεται στη διασταύρωση των δύο νευραλγικών αξόνων στη βορειοανατολική Ισπανία, με απόσταση 300 χλμ και από την Μαδρίτη, τη Βαρκελώνη, την Βαλένθια,το Μπιλμπάο και την Τουλούζη (Γαλλία).
Το Πανεπιστήμιο από το καταστατικού του διαθέτει ένα αποκεντρωμένο χαρακτήρα. Είναι για αυτό το λόγο που το UNIZAR έχει ακαδημαϊκές πανεπιστημιουπόλεις σε πέντε πόλεις της Αραγονίας.
Το UNIZAR είναι ένα από τα πιο αρχαία πανεπιστήμια στην Ισπανία (ιδρύθηκε το 1542) και, επίσης, ένα από τα πιο δραστήρια:
Περισσότεροι από 34000 φοιτητές παρακολουθούν μαθήματα από 80 ειδικότητες, 31 μεταπτυχιακά μαθήματα, 88 διδακτορικούς τίτλους / μάστερ και 104 ερευνητικά προγράμματα.
Τα προγράμματα και οι ερευνητικές ομάδες αποτελούν το πιστοποιητικό της αξίας του Ιδρύματος για χρόνια και αποτελούν την καλύτερη αναφορά μας.
Το Πανεπιστήμιο της Σαραγόσα είναι το κύριο κέντρο της τεχνολογικής καινοτομίας στην κοιλάδα του Έβρου και έχει μεγάλο κύρος στις διακρατικές σχέσεις μεταξύ των ισπανικών και ευρωπαϊκών πανεπιστήμιων.
Το Τμήμα Εργασίας και Κοινωνικών Επιστημών, είναι εκείνο που εμπλέκονται σε αυτό το έργο 100Mirrors και ανήκει στο «Campus του Σ Φρανσίσκο" στην πόλη της Σαραγόσα. Η Σχολή παρέχει μεταξύ άλλων πτυχίο στη Μελέτη Εργασιακών Σχέσεων και Ανθρώπινου Δυναμικού και Μεταπτυχιακό τίτλο στις σχέσεις των φύλων.


Στοιχεία επικοινωνίας:

Facultad de Ciencias Sociales y del Trabajo
C/ Violante de Hungría, 23
50009- Zaragoza
Link: https://sociales.unizar.es/
email: pvicente(a)unizar.es  / montalvo(a)unizar.es


Universidad de Zaragoza
Pedro Cerbuna,12
50009 Zaragoza - España
Tel: 976 76 10 00
Link: http://www.unizar.es/

 

ΕΛΛΑΔΑ

edraΟ φορέας Κοινωνικές Συνεταιριστικές Δραστηριότητες Ευπαθών Ομάδων (Κ.Σ.Δ.Ε.Ο) - «ΕΔΡΑ» είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που δραστηριοποιείται στο χώρο της Ψυχικής Υγείας και Νοητικής Υστέρησης από το 2001, με στόχο την προαγωγή της ψυχικής υγείας, την προάσπιση των δικαιωμάτων των ευπαθών και μη ευνοημένων ομάδων, την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση.
Η «ΕΔΡΑ» διαθέτει Διαχειριστική Επάρκεια, είναι πιστοποιημένη με ISO 9001:2008, εγγεγραμμένη στο Εθνικό Μητρώο Φορέων Ιδιωτικού τομέα Μη Κερδοσκοπικού Χαρακτήρα που παρέχουν υπηρεσίες κοινωνικής φροντίδας και στο Ειδικό Μητρώο Εθελοντικών Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων. Παράλληλα εποπτεύεται από το Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (Δ/νση Ψυχικής Υγείας) στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Δράσης για τη μεταρρύθμιση των ψυχιατρικών υπηρεσιών της χώρας (δημιουργία και λειτουργία δύο οικοτροφείων).
Η «ΕΔΡΑ» είναι μια δυναμική και δραστήρια οργάνωση που φροντίζει να αναπτύσσει συνεργασίες με φορείς για την πραγματοποίηση των δράσεων της και την προώθηση των στόχων της. Αποτελεί μέλος των ακόλουθων δικτύων:
της Ομοσπονδίας Εθελοντικών μη Κυβερνητικών Οργανώσεων Ελλάδος,
του Πανελλαδικού Δικτύου “ΠΡΑΞΙΣ” σε θέματα επαγγελματικής αποκατάστασης ατόμων με Ειδικές Ανάγκες (ΑμεΑ),
του Συλλόγου Οικογενειών με άτομα που αντιμετωπίζουν προβλήματα Ψυχικής Υγείας (ΣΟΨΥ), καθώς και
της Συνομοσπονδίας ΠΟΣΟΨΥ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Οικογενειών για την Ψυχική Υγεία).
Η ΕΔΡΑ αποτελεί μία μοναδική στο είδος της στην Ελλάδα οργάνωση όσον αφορά στην πολυμορφία των δραστηριοτήτων, παρέχοντας υπηρεσίες ψυχολογικής υποστήριξης, φιλοξενίας σε οικοτροφεία, νομικών συμβουλών, έγκυρης και επιστημονικής πληροφόρησης και άλλων υπηρεσιών τόσο σε άτομα με προβλήματα ψυχικής υγείας, όσο σε οικογένειες με παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες.
Η «ΕΔΡΑ» αποτελεί μέλος σημαντικών δικτύων: της Ομοσπονδίας Εθελοντικών μη Κυβερνητικών Οργανώσεων Ελλάδος, του Πανελλαδικού Δικτύου “ΠΡΑΞΙΣ” σε θέματα επαγγελματικής αποκατάστασης ατόμων με Ειδικές Ανάγκες (ΑμεΑ), του δικτύου για την ψυχοκοινωνική αποκατάσταση "ΑΡΓΩΣ'' και του άτυπου δικτύου εθελοντικών οργανώσεων στο Περιστέρι «Η πόλη …δεν κοιμάται»..

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

EDRA – Κ.Σ.Δ.Ε.Ο
Maria Kerasoglou – President
Headquarters
14 Dilou str, 121 34 Peristeri, Athens - Greece
Tel: +30 210-5913826
Fax: +30210-5762861
Email: mkerasoglou(a)yahoo.gr
info(a)edra-coop.gr
www.edra-coop.gr

ΤΣΕΧΙΑ

bpwΗ Διεθνής Ομοσπονδία Γυναικών Επιχειρηματιών και Επαγγελματιών (BPW International), που ιδρύθηκε το 1930, έχει γίνει ένα από τα πιο σημαντικά διεθνή δίκτυα επιχειρήσεων και επαγγελματιών γυναικών με θυγατρικές σε 95 χώρες σε πέντε ηπείρους. Είναι μια μη-κυβερνητική οργάνωση (ΜΚΟ) που ήταν Σύμβουλος στα Ηνωμένα Έθνη, μέσω του Οικονομικού και Κοινωνικού Συμβουλίου (ECOSOC) από το 1947. Ο κύριος στόχος του BPW είναι να αναπτύξει τις επαγγελματικές, επιχειρηματικές και ηγετικές ικανότητες των γυναικών σε όλα τα επίπεδα μέσω της ενημέρωσης, της καθοδήγησης, της δικτύωσης, με την ανάπτυξη δεξιοτήτων και προγραμμάτων οικονομικής ενδυνάμωσης με έργα σε όλο τον κόσμο. Οι γυναίκες ενθαρρύνονται να λάβουν επαγγελματική ευθύνη σε όλα τα επίπεδα στην οικονομία, την πολιτική και την κοινωνία, να σκέφτονται και να δρουν σε τοπικό, εθνικό και διεθνές επίπεδο. Οι γυναίκες έχουν επίσης την εξουσία να συμμετάσχουν στη δικτύωση, η καθοδήγηση και η άσκηση πίεσης, για να απολαύσετε τη δια βίου μάθηση και στην ανάπτυξη μιας πολυπολιτισμικής φιλίες. Η τοπική οργάνωση στην Τσεχία έχει δύο συνδεδεμένους με το BPW Συλλόγους (στο ​​Roztoky U Prahy και Jeseníky). Διοργανώνει κάθε χρόνο την Ημέρα Ίσης Αμοιβής (www.equalpayday.cz), η οποία έχει παράδοση σε όλη την Ευρώπη και είναι η μεγαλύτερη εκδήλωση αυτού του τύπου διοργανώνεται στην Τσεχία. Στο γεγονός αυτό επισημαίνεται το μισθολογικό χάσμα μεταξύ ανδρών και γυναικών και συζητείται αυτό το θέμα μεταξύ των μάνατζερ και του επιχειρηματικού κόσμου, καθώς και με το κοινό. Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ επισκεφθείτε τα bpwcr.cz (Czech version) or www.bpw-international.org

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:

Ms Lenka Stastna
lenka.stastna(a)bpwcr.cz
www.bpwcr.cz

ΣΛΟΒΕΝΙΑ

 KADIS

kadis

Το Kadis d.o.o. παρέχει ευρύ φάσμα μαθημάτων κατάρτισης και άλλων υπηρεσιών ανθρώπινου δυναμικού. Από το 1992 παρέχει δεξιότητες απασχολησιμότητας και προγράμματα για την Υπηρεσία Απασχόλησης της Σλοβενίας. Προσφέρει επίσης διάφορα προγράμματα στα σχολεία σχετικά με τον επαγγελματικό προσανατολισμό (εργαστήρια για τους μαθητές, τους γονείς και τους σχολικούς συμβούλους), καθώς και υπηρεσίες για ιδιώτες και εταιρείες, όπως η ατομική συμβουλευτική σταδιοδρομίας, η εξέλιξη της σταδιοδρομίας, για την πρόσληψη και την επιλογή, την κατάρτιση των εργαζομένων σε εξειδικευμένες σε δεξιότητες, την εφαρμογή της διαδικασίας του εργατικού δικαίου και άλλες υπηρεσίες διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού. Το προσωπικό αποτελείται κυρίως από ψυχολόγους, παιδαγωγούς και κοινωνιολόγους, με εμπειρία στην κατάρτιση και την εκπαίδευση. Έχουν χρόνια εμπειρία σε διεθνή έργα, τόσο ως υποκινητές όσο και ως εταίροι, σε όλους τους τομείς της εκπαίδευσης, της αξιολόγησης, του επαγγελματικού προσανατολισμού και της ηλεκτρονικής μάθησης. Μέσω των προγραμμάτων της ΕΕ εργάζονται δραστήρια για την περαιτέρω εξέλιξη των υπηρεσιών, καινοτόμες μεθοδολογίες και τεχνολογία για να κάνει τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες πιο προσιτές για όλες τις ομάδες-στόχους.

 

Contact

Kadis, d. o. o.
Koprska ulica 72
1000 Ljubljana
www.kadis.si
Maja Rotar, maja(a)kadis.si

Tel: +386 1 200 81 80

 

 

 

 

 

 

 

ΟΛΛΑΝΔΙΑ

 DOORPAKKERS

doorkDoorpakkers - για επιχειρηματίες με επιμονή- είναι ένα δίκτυο αυτοαπασχολούμενων συμβούλων, καθοδηγητών με ελεύθερη νοοτροπία για επιχειρηματίες κυρίως στον δημιουργικό και επαγγελματικό τομέα.
Εξειδικεύεται: στην Οργάνωση, στο (Internet) Marketing, στα Οικονομικά, την προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη και την ευημερία. Στο site μας http://www.doorpakkers.nl θα βρείτε μια ποικιλία εργαλείων, που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ελεύθερα, για την πρόοδό σας και των επιχειρήσεων σας. Θα είναι τιμή μας να συμμετέχετε στο πρόγραμμα 100Mirrors Extended Μπορείτε να μας βρείτε και στο http://www.doorpakkers.nl/Things2share.html

 

 ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:

Ms Dorrit Wajer
info(a)doorpakkers.nl
www.doorpakkers.nl

 

 

 

 

 

 

 

ΑΥΣΤΡΙΑ

E.N.T.E.R.

enterE.N.T.E.R. (www.enter-network.eu) λειτουργεί ως ευρωπαϊκό δίκτυο για τη στήριξη των δράσεων διάδοσης και αξιοποίησης των έργων που χρηματοδοτούνται από την ΕΕ σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Ειδικεύεται στην ανάπτυξη στρατηγικών διάδοσης και αξιοποίησης και παράγει ένα ευρύ φάσμα των υλικών διάδοσης που απαιτούνται για να καλύψουν τις ιδιαίτερες ανάγκες ενός έργου.
Το E.N.T.E.R. έχει μεγάλη εμπειρία στην οργάνωση εκδηλώσεων και στην ανάπτυξη εκστρατειών προώθησης..

 

 

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
European Network for Transfer and Exploitation of EU Project Results
Ms. Nina Reiter
nina.reiter(a)enter-network.eu

enter-network.eu

 

 

 

 

 

ΙΤΑΛΙΑ

LUMSA

lumsaΤΟ LUMSA (Libera Università Μαρία Ss. Assunta) είναι ένα ιδιωτικό ιταλικό Καθολικό Πανεπιστήμιο, που ιδρύθηκε το 1939 ως το Istituto Superiore di Magistero "Maria Ss. Assunta ".
Το LUMSA αποτελείται από τέσσερα Τμήματα, υπεύθυνα για την διδασκαλία και την έρευνα. Κάθε Τμήμα προσφέρει διάφορα πτυχία: Υπάρχουν Τμήμα Νομικής (Ρώμη), Τμήμα Νομικής (Παλέρμο), Τμήμα Νομικής Οικονομικών, Πολιτικών Επιστημών και Σύγχρονων Γλωσσών, Τμήμα Ανθρωπιστικών Σπουδών. Οι μεταπτυχιακές σπουδές περιλαμβάνουν: Διδακτορικά προγράμματα, πρόγραμμα δεύτερου πτυχίου επιπέδου μάστερ και επαγγελματικά μαθήματα. LUMSA δεσμεύεται για: την προώθηση της επιστημονικής έρευνας και των μελετών που προορίζονται για την προώθηση του κοινού καλού, παρέχοντας στους νέους τις δεξιότητες που θα τους βοηθήσουν στη μελλοντική τους επαγγελματική καριέρα και στην εκπλήρωση ευρύτερων κοινωνικών ευθυνών τους
προώθηση της διά βίου εκπαίδευσης και την υποστήριξη ενήλικων φοιτητές στην παροχή οικονομικής στήριξης,
την εξασφάλιση της ισότητας των φύλων και των ίσων ευκαιριών μεταξύ ανδρών και γυναικών.
Το LUMSA έχει δεσμευτεί για τις βέλτιστες πρακτικές, ώστε να διασφαλιστεί ένα υγιές και άνετο περιβάλλον εργασίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:

LUMSA—Libera Università Maria Ss. Assunta (IT)
Ms Paula Benevene
pbenevene(a)tiscali.it
www.lumsa.it

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Νέα Αποτελέσματα »

Recent blog posts

 • Entrega de Premios ADEA: Alicia Asín, Premio ADEA a la directiva más destacada de 2016 +

  La séptima edición de la Convención ADEA sirvió Read More
 • ROSA PLANTAGENET-WHITE +

  Doctora en medicina y gerontóloga. Diputada en las Read More
 • CLARA ARPA +

  Consejera Delegada de la empresa Equipos Móviles de Read More
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 • 32
 • 33

Μπορείτε εύκολα να αποδέχεστε ή να απορρίπτετε τα cookies σ΄ αυτόν τον ιστότοπο επιλέγοντας